net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγαλύτερη σε συνολική επιφάνεια και εύκολα ρυθμιζόμενη σε ύψος χωρίς εργαλεία, η νέα ζελατίνα που προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη.

Επανασχεδιασμένη η σέλα, βελτίωσε την άνεση αλλά και την θέση οδήγησης.

Aνεση - Εργονομία: Πολύ προσεγμένο

Το νέο φέρινγκ είναι προσεγμένο αεροδυναμικά με νέες διόδους που εκτρέπουν τον αέρα μακριά από τον αναβάτη ενώ άλλες δίοδοι στέλνουν αέρα εντός του “κόκπιτ” ώστε να μειώνεται η υποπίεση. Επιπλέον, η διαδρομή της ρυθμιζόμενης ζελατίνας έχει αυξηθεί κατά 30 χλστ. στα 75 και αυτά είναι μόνο η αρχή για τις αλλαγές στην εργονομία. Νέα είναι και το μεταβλητής διατομής τιμόνι που εδράζεται σε σινεμπλόκ, για μείωση των κραδασμών. Θέση άλλαξε και ο κεντρικός διακόπτης που αναδύθηκε κατά 40 χλστ. και είναι πλέον πιο εύκολα προσβάσιμος. Ανασχεδιασμένοι τέλος παρουσιάζονται και οι μικροί σε μέγεθος καθρέπτες που προσφέρουν εξαιρετική εικόνα για το τι γίνεται πίσω, αφού έχουν τοποθετηθεί σε ιδανική θέση. 


Την εικόνα των αλλαγών συμπληρώνει η επανασχεδιασμένη και ρυθμιζόμενη σε ύψος σέλα, που βελτιώνει μια ήδη πολύ καλή και άνετη θέση οδήγησης. Παραπονεμένος δεν θα μείνει ούτε ο συνεπιβάτης, αφού η ιαπωνική εταιρία τοποθέτησε ακόμη περισσότερο υλικό στη δική του σέλα σε σχέση με πριν.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ