net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο το design στα όργανα που διαθέτουν αναλογικές ενδείξεις κοντέρ, στάθμη βενζίνης, μερικό χιλιομετρητή και δείκτη σχέσης κιβωτίου.

Κανένα παράπονο από την γενναιόδωρη σέλα που θα βολέψει δύο άτομα για πολλά χιλιόμετρα. Ο συνεπιβάτης διαθέτει και χειρολαβή.

Κάτω από τη σέλα δε θα βρείτε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Αυτός που υπάρχει όμως χωράει με άνεση εργαλεία και χαρτιά.

Εργονομία: Καλό επίπεδο

Η ποδιά, όπως μας έχουν συνηθίσει τα νέας φουρνιάς παπιά εδώ και χρόνια, είναι μικρή, χωρίς να προστατεύει ιδιαίτερα από τα στοιχεία της φύσης, εκτός και αν ενώσεις τα γόνατα μπροστά από τη σέλα. 
Μικρό ατόπημα, η θέση που έχει τοποθετηθεί ο διακόπτης της βενζίνης, κάτω από την ποδιά, καθότι δεν μπορείς να τον προσεγγίσεις από το πλάι. Για να γυρίσεις το διακόπτη στη ρεζέρβα, πρέπει ή να βάλεις το χέρι σου από μπροστά, είτε να… βγάλεις την ποδιά. 
Η κόρνα έχει καλή απόδοση, ενώ οι καθρέπτες προσφέρουν ικανοποιητικό πεδίο, αν και δείχνουν και λίγο… ώμους. 
Το πλαϊνό σταντ ανοίγει δύσκολα, και διαθέτει ελατήριο που το επαναφέρει στην κλειστή θέση, ώστε να μην το ξεχάσετε ποτέ ανοιχτό. Μικρή δυσκολία ενέχει η τοποθέτηση του Visa R στο διπλό σταντ, καθώς ο μοχλός του δεν είναι αρκετά καλός. Τα φώτα είναι ικανοποιητικά, χωρίς να μπορούμε να τα πούμε και ιδιαίτερα δυνατά. 
Πάντα ευπρόσδεκτος είναι ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, χαρακτηριστικό που παλιότερα δεν συνηθιζόταν στην κατηγορία. Στην περίπτωση του Visa R, είναι σχετικά ρηχός, όμως χωράει άνετα τα εργαλεία, και τα χαρτιά σας.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ