• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τόσο καλοφτιαγμένο, που θα σας κάνει να σκεφτείτε...πως γίνεται να είναι τόσο φτηνό!

Ποιότητα κατασκευής: Απίστευτα καλό για τα λεφτά του

Όταν ακούς για πρώτη φορά την τιμή του Visa, χωρίς να έχεις μπροστά σου το παπί, τότε άνετα μπορεί να κάνεις κακές σκέψεις. Στα 1.355 ευρώ, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον… στη μισή ποιότητα κατασκευής από τα παπιά των 2.100-2.700 ευρώ.

Όταν όμως αντικρίσεις με τα ίδια σου τα μάτια το παπί της KYMCO, οι σκέψεις και οι υπόνοιες αυτές διαλύονται αυτοστιγμεί. Το Visa R είναι απίστευτα καλοφτιαγμένο για την τιμή του, σε βαθμό που να σε κάνει να αναρωτιέσαι από πού έκοψε η KYMCO, ώστε να καταφέρει να φτάσει σε τόσο χαμηλή τιμή. 

Σύμφωνοι, έχει ταμπούρο πίσω αντί για δισκόφρενο, καρμπιρατέρ αντί για ψεκασμό, τα πίσω αμορτισέρ δε ρυθμίζονται σε προφόρτιση, ενώ η συνολική ποιότητα κατασκευής είναι ένα ανεπαίσθητα μικρό σκαλί κάτω από τον πολύ ακριβότερο ανταγωνισμό. 
Αξίζει τα λεφτά του λοιπόν; Κατά 200%, και βάλε. Η βαφή είναι ποιοτική, η συναρμογή των πλαστικών μερών πολύ καλή, ο πίνακας οργάνων πλήρης, διαθέτει ακόμα και δείκτη σχέσης κιβωτίου, ενώ κυριαρχεί το όμορφο design, design που συνεχίζει σε όλα τα μέρη του παπιού –που δε δείχνει οικονομικό, αντίθετα, είναι όσο αιχμηρό χρειάζεται, σύγχρονο, καλαίσθητο, και καλοβαμμένο. Οι ζάντες είναι όμορφες, μαύρες, αλουμινίου, πέντε μπράτσων, και 17 ιντσών. 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ