Φωτογραφίες από το πεδίο της δράσης - Η πρώτη μας επαφή με το Yamaha Tenere 700

Φωτογραφίες από το πεδίο της δράσης - Η πρώτη μας επαφή με το Yamaha Tenere 700

Φωτογραφίες από το πεδίο της δράσης - Η πρώτη μας επαφή με το Yamaha Tenere 700

Φωτογραφίες από το πεδίο της δράσης - Η πρώτη μας επαφή με το Yamaha Tenere 700

Οδηγούμε το Yamaha Tenere 700 - Πρώτες εικόνες

Οδηγούμε το νέο Tenere 700 της Yamaha στην Ισπανία και σας παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες του από το πεδίο της δράσης - Δείτε περισσότερα...

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η Yamaha κάνει την παγκόσμια παρουσίαση στο νέο Tenere 700 στην Ισπανία και, ως Moto Τρίτη, βρισκόμαστε στην μεγάλη δημοσιογραφική δοκιμή. Η διαδικασία θα έχει δύο ημέρες οδήγησης, από 350 περίπου χιλιόμετρα η καθεμία, με το χώμα να καταλαμβάνει την πλειοψηφία της οδηγικής εμπειρίας μας.
 
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες μοτοσυκλέτες της Yamaha για την κατηγορία, που έχει δημιουργήσει προσδοκίες από όλο τον πλανήτη. Όντας ήδη διαθέσιμη μέσω ειδικής φόρμας online παραγγελίας σε τιμή 9.990 ευρώ, η ζήτηση που το Tenere 700 συγκέντρωσε έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.



Οι άνθρωποι της Yamaha μας ετοίμασαν μια πολύ απαιτητική διαδρομή, σήμερα μόνο οδηγήσαμε 200 χιλιόμετρα στο χώμα! Μια ανάπαυση για φαγητό επιβάλλεται, και έτσι έχουμε την ευκαιρία να σας δείξουμε τις πρώτες εικόνες από το Tenere 700, όπως το φωτογραφίσαμε εμείς.





Οι αναλυτικές μας εντυπώσεις για την Yamaha Tenere 700, ακολουθούν πολύ σύντομα και συγκεκριμένα στο επόμενο τεύχος…
 

  • Αρενιος Αρεφενιτσας

    Μια χαρά είναι τα 16 λίτρα καυσίμου. Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση σε βενζινάδικο ανω των των 50km, μην τρελαθούμε.

      4
  • gv

    πραγματικά θα το επαιρνα αλλα μόλις ειδα απο τα 23 λιτρα καυσιμου οτι το πηγαν στα 16 λεω παει οι άνθρωποι ειναι τρελοι.. δε με νοιάζουν αυτες οι δικαιολογιες που λενε οτι το νεο μοτερ καιει πιο λιγο και ετσι παλι θα εχει 300+ χιλιομετρα αυτονομιας(που και παλι ψιλοχλωμο το βλέπω αν ταξιδεύεις σαν άνθρωπος με 130+)ισα ισα αφου καιει πιο λιγο ας το αφηναν ιδιο η εστω στα 20 λιτρα για να κανει το κατι παραπανω! αγωνιστικη εμπειρία δε σου προσφερουν? αν θελω ασφαλτο και ευρωπη παιρνω και v-strom που εχει 20 λιτρα ρεζερβουαρ αλλα εγω που θελω το κατι παραπανω για ταξιδια χωρίς στασεις τα 16 λιτρα με περιοριζουν. εχω παει σουηδια με σκουτερ με 15λιτρο ρεζερβουαρ και ήθελα παραπανω και το "περιβοητο" τενερε μου δινει μονο 16! απλα τραγικο και ετσι απλα χασαν εναν πελατη και πιθανως αρκετους αλλους που ειναι σαν εμένα..

      30