net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggo Beverly 350 Sport Touring

SYM Maxsym 400i/ABS

Peugeot Satelis 400

Peugeot Geopolis 400

Piaggio X10 350 Elegance

Scooter άνω των 300 κ.εκ.

Piaggio Beverly 350 Sport Touring
Και Sport και Touring
Τιμή: 4.800 ευρώ

Η Beverly 350 Sport Touring είναι ένα scooter που καταφέρνει να ξεχωρίσει σε πολλούς επιμέρους τομείς. Ο νέος κινητήρας αποτελεί βέβαια τη βασική ατραξιόν και με τις επιδόσεις του καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, επιτρέπει στο ιταλικό scooter να κινηθεί με άνεση στον αυτοκινητόδρομο με τη μικρή ζελατίνα στο τιμόνι να προσφέρει καλή προστασία. Το Beverly θα αποδειχθεί ευχάριστο και σε δρόμο με στροφές και θα παραμείνει συγκροτημένο υπό πίεση, ενώ τα συνδυασμένα φρένα του θα κρατήσουν την υψηλή τους απόδοση και στην παρατεταμένη χρήση.

SYM Maxsym 400i/ABS
Χλιδή σε τιμή ευκαιρίας
Τιμή: 4.895/4.995 ευρώ

Το Maxsym προσφέρει όλα τα στοιχεία των maxi scooter σε μία τιμή που ανήκει στην προηγούμενη κατηγορία. Η επιβλητική του εμφάνιση απλά προμηνύει για τα υψηλά επίπεδα άνεσης, τα οποία επιβεβαιώνονται από την… καναπεδίστικη σέλα, την ευρυχωρία που νιώθει ο αναβάτης αλλά και τον μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα. Ο 400άρης κινητήρας κινεί με άνεση το βαρύ scooter μέχρι και την τελική του, ενώ οι αναρτήσεις καταφέρνουν να τιθασεύσουν τα κιλά του Maxsym χωρίς να θυσιάζουν την άνεση. Στην έκδοση με το ABS, η τιμή του είναι απλά ευκαιρία.

Peugeot Geopolis 400
Μπορεί παντού
Τιμή: 4.990 ευρώ

Η γαλλική πρόταση προσφέρει την ευελιξία και τα επίπεδα άνεσης του μοντέλου με το μικρότερο κινητήρα, αλλά τα συνδυάζει με καλύτερες επιδόσεις στο δρόμο. Ο αιχμηρός σχεδιασμός του, αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την παρουσίασή του scooter, παραμένει απόλυτα σύγχρονος. Ο κινητήρας του αποδίδει 32,6 ίππους και βοηθά το Geopolis να διατηρήσει υψηλή ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, λόγω και της προστασίας που προσφέρει η ζελατίνα. Στην πόλη είναι ευέλικτο και καλοζυγισμένο με την άνετη σέλα και το φαρδύ και σωστά τοποθετημένο τιμόνι να κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη ζωή του αναβάτη.

Peugeot Satelis 400
Ταξίδι α λα γαλλικά
Τιμή: 4.990 ευρώ

Η σέλα του Satelis αποδεικνύεται πολύ άνετη για αναβάτη και συνεπιβάτη και τους κρατά ξεκούραστους ακόμη και μετά από πολύωρη παραμονή πάνω της. Κάτω από αυτή και στο μικρό πορτμπαγκάζ πίσω, θα βολέψετε δύο full face κράνη χωρίς πρόβλημα. Ο αναβάτης επωφελείται και από το μέγεθος της ποδιάς που του επιτρέπει να αλλάζει θέση στα πόδια του. Στο ταξίδι τα καταφέρνει περίφημα, ενώ στην πόλη είναι επίσης πολύ εύκολο, αλλά θέλει λίγη προσοχή στους επιτόπιους ελιγμούς λόγω βάρους. Πολύ οικονομικός, τέλος, παρουσιάζεται και ο κινητήρας εφόσον κινείστε με λογικές ταχύτητες.

Piaggio X10 350 Elegance
Στόχος η κορυφή
Τιμή: 5.050 ευρώ

Το νέο GT scooter της Piaggio είναι ένα από τα κομψότερα scooter που έχει παρουσιάσει ποτέ η ιταλική εταιρεία. Πολύ άνετη σέλα για αναβάτη και συνεπιβάτη με τον τελευταίο να έχει στη διάθεσή του και πρακτικές χειρολαβές. Ο χώρος των 52 λίτρων κάτω από τη αυτή δέχεται ένα full face και ένα jet κράνος, ενώ επιπλέον χώρος υπάρχει και στα τρία ντουλαπάκια της ποδιάς. Στο δρόμο το Χ10 κρύβει πολύ καλά τον όγκο και το βάρος του χάρη στο πολύ καλό στήσιμο και το σωστό του ζύγισμα με τον 350άρη κινητήρα να αποδίδει άμεσα και ζωντανά την ισχύ του.
Δείτε επίσης:
Piaggio Beverly 350 Sport Touring ABS/ASR 5.200 ευρώ
Peugeot Geopolis 400 ABS 5.490
Peugeot Satelis 500 5.490 ευρώ
Peugeot Geopolis 500 5.690 ευρώ Peugeot Satelis 500 RS 5.790

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ