net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kymco Agility City 200i Top Case

Kymco Like 200i Top Case

SYM HD2 200i

Aprilia Scarabeo 200 i.e. Dual Map

Peugeot LXR 200i

Scooter 161-200

Kymco Agility City 200i/Top Case
Όνομα και πράγμα
Τιμή: 1.995/2.085 ευρώ

Το Agility City κάνει αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του. Προσφέρει ευελιξία μέσα στην πόλη και μάλιστα υψηλών προδιαγραφών χάρη στις μικρές διαστάσεις και το στιβαρό πλαίσιο. Ο κινητήρας είναι πρόθυμος, οι αναρτήσεις σφιχτές και τα φρένα άμεσα, δίνοντας έτσι μία σπορ συμπεριφορά στο scooter. Παρόλο όμως το «αθλητικό» της όλης συμπεριφοράς του, το Agility δεν αμελεί τις χρηστικές προεκτάσεις που οφείλει να έχει ως καθαρόαιμο αστικό δίκυκλο και στην έκδοση με το Top Case προσφέρει επιπλέον χώρους που λύνουν τα χέρια του αναβάτη.

Kymco Like 200i Top Case
Κάνε του Like και συ
Τιμή: 2.380 ευρώ

Το Like είναι ένα μοντέρνο σχεδιαστικά scooter με ρετρό πινελιές που δημιουργούν ένα πολύ ελκυστικό σύνολο. Το Top Case συμπληρώνει άριστα τους αποθηκευτικούς χώρους που διαφορετικά θα ήταν περιορισμένοι. Η σέλα του είναι φαρδιά, η όρθια θέση οδήγησης ξεκούραστη και μόνο οι πολύ ψηλοί θα βρουν το τιμόνι σχετικά χαμηλά τοποθετημένο. Ο κινητήρας αποδίδει πολύ γραμμικά την ισχύ του και με τη βοήθεια του μικρού βάρους και της σωστής μετάδοσης, θα κινήσει σβέλτα το Like στους δρόμους της πόλης παρά τα μόλις 163 κ.εκ. του.

Peugeot LXR 200i
Αστικό όπλο
Τιμή: 2.660 ευρώ

Το μοντέλο της γαλλικής εταιρείας αποτελεί ένα από τα καλύτερα πακέτα όσον αφορά στη σχέση τιμής-αξίας, χάρη στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του. Η ποιότητα κατασκευής του κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ το σκηνικό επαναλαμβάνεται στους τομείς της συμπεριφοράς και των επιδόσεων. Μέσα στην πόλη είναι ευέλικτο, στον αυτοκινητόδρομο απόλυτα σταθερό, ενώ και στις δύο περιπτώσεις ο κινητήρας στέκεται στο ύψος των περιστάσεων προσφέροντας άμεση δυνατή επιτάχυνση και καλή τελική ταχύτητα αντίστοιχα.

Aprilia Scarabeo 200 i.e. Dual Map
Σε διπλό ταμπλό
Τιμή: 2.830 ευρώ

Χωρίς να θυσιάζει την άνεση στην καθημερινή μετακίνηση, το Scarabeo καταφέρνει να ξεχωρίζει και στον τεχνολογικό τομέα χάρη στους δύο χάρτες που φέρει για τον ψεκασμό του. Έτσι, καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα οικονομικό στο κέντρο της πόλης και να διαθέτει πολύ καλές επιδόσεις για κίνηση στον αυτοκινητόδρομο. Η συμπεριφορά του είναι προσανατολισμένη στην άνεση του αναβάτη και του συνεπιβάτη, κάτι για το οποίο φροντίζουν, τόσο οι αναρτήσεις, όσο και η άνετη σέλα με το καλό αφρώδες. Το σύνολο συμπληρώνεται από κομψή αισθητική και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

SYM HD2 200i
Ουσία και απόδοση
Τιμή: 2.995 ευρώ

Το scooter της SYM δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας. Ο κινητήρας του είναι ισχυρός και σε συνδυασμό με την πολύ καλή μετάδοση του CVT κιβωτίου, προσφέρει άμεση επιτάχυνση, τόσο από στάση, όσο και εν κινήσει, αλλά και υψηλή τελική ταχύτητα. Οι αναρτήσεις ισορροπούν μεταξύ άνεσης και σπορ αίσθησης και σε συνδυασμό με το καλό πλαίσιο, επιτρέπουν στον αναβάτη να κινηθεί με ταχύτητα στο μποτιλιάρισμα αλλά και στον αυτοκινητόδρομο. Ιδιαίτερα άνετη θέση οδήγησης για τους ψηλούς που δεν προβληματίζει και τα χαμηλότερα αναστήματα.

Δείτε επίσης: SYM Joyride 200 EVO EFI 2.995 ευρώ
Kymco Dink 200i 3.065 ευρώ
Kymco People Gti 200 3.395 ευρώ
MBK YP 180 Skyliner 3.780 ευρώ
Gilera Runner 200 ST 4.060 ευρώ

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ