net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SYM Citycom 300i CBS

Piaggio Carnaby 300 Tourer

Aprilia Scarabeo 300i.e.

Lifan Elite 250

Daelim S3 Advance Fi

Scooter 201-300

Lifan Elite 250
Στην οικονομική ελίτ
Τιμή: 2.440 ευρώ

Το δεύτερο scooter της Lifan που καταλαμβάνει την κορυφή στους πίνακες με τα φθηνότερα μοντέλα. Το Elite 250 χρησιμοποιεί υδρόψυκτο κινητήρα που δίνει ξεκάθαρα έμφαση στις ομαλές επιταχύνσεις και την οικονομία καυσίμου. Ο τελευταίος αποδίδει 15 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 2 Kgm ροπής στις 5.000. To ύψος της σέλας του δεν ξεπερνά τα 795 χλστ. και σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος των 143 κιλών υπόσχεται φιλικότητα και καλή ευελιξία μέσα στην κίνηση χάρη και στους τροχούς των 13 ιντσών.
Piaggio Carnaby 300 Cruiser
Ποιοτική πρόταση
Τιμή: 3.290 ευρώ

Το Carnaby είναι αυτή τη στιγμή σε προσφορά-μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- και αυτό το κάνει το 2ο πιο προσιτό μεσαίο scooter. Η θέση οδήγησης είναι άνετη και θα βολέψει σχεδόν όλους τους σωματότυπους, ενώ εξίσου άνετα θα κάτσει και ο συνεπιβάτης. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι μέτριοι για την κατηγορία αφού κάτω από τη σέλα θα χωρέσει ένα jet κράνος. Ωστόσο, η επίπεδη ποδιά επιτρέπει τη φόρτωση και εξισορροπεί κάπως τα πράγματα. Στο δρόμο χαρακτηρίζεται από φιλικότητα και από τις καλές επιδόσεις που προσφέρει ο γνωστός 300άρης κινητήρας του ομίλου.

SYM Citycom 300i CBS
Πολυπρόσωπο
Τιμή: 3.395 ευρώ

Το μοντέλο της SYM συνδυάζει την καλή προστασία του αναβάτη με την αυξημένη σταθερότητα που προσφέρουν οι μεγάλοι τροχοί αλλά με χώρους που επαρκούν στις καθημερινές μετακινήσεις. Οι επιδόσεις του μονοκύλινδρου κινητήρα ικανοποιούν ακόμη και όταν κινείστε στον αυτοκινητόδρομο, με τις σφιχτές σε λειτουργία αναρτήσεις να φροντίζουν για την καλή και προβλέψιμη εικόνα που παρουσιάζει το scooter σε δρόμο με στροφές. Τέλος, στο κέντρο της πόλης το Citycom παρουσιάζεται ευέλικτο και καλοζυγισμένο και θα επιτρέψει ένα γρήγορο ρυθμό κίνησης ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Daelim S3 Advance Fi
Νέος και προσιτός
Τιμή: 3.580 ευρώ

Το S3 Advance είναι η πιο φρέσκια πρόταση στην κατηγορία και με την ιδιαίτερα ελκυστική του τιμή σκαρφαλώνει αμέσως στην 4η θέση μεταξύ των φθηνότερων μεσαίων scooter. Κλασικό GT scooter με τροχούς 14 και 13 ιντσών μπροστά και πίσω αντίστοιχα, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και καλή προστασία από τον αέρα. Κινείται από ένα υγρόψυκτο μονοκύλινδρο μοτέρ 250 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 25 ίππους στις 8.700 σ.α.λ. και 2,17 Kgm ροπής στις 6.800. Τέλος, εισάγει στην κατηγορία το σύστημα Smart Key που επιτρέπει την εκκίνηση του μοτέρ χωρίς τη χρήση κλειδιού.

Aprilia Scarabeo 300 i.e.
Ξεχωρίζει και συμφέρει
Τιμή: 3.690 ευρώ

Άλλο ένα μοντέλο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προσφορά, το Scarabeo 300 i.e. κλείνει την πρώτη πεντάδα των μεσαίων scooter με τις χαμηλότερες τιμές. Το ιταλικό μοντέλο ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στην μοντέρνα αισθητική του που συγκεντρώνει όλες τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της σειράς Scarabeo. Στο δρόμο, παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλικό με το μαλακό set up των αναρτήσεων και τη μεγάλη σέλα να φροντίζουν για τα υψηλά επίπεδα άνεσης, τόσο για τον αναβάτη, όσο και τον συνεπιβάτη. Τέλος, ο πολιτισμένος σε λειτουργία κινητήρας προσφέρει καλές επιδόσεις και καταναλώνει λογικές ποσότητες καυσίμου.


Δείτε επίσης:
Derbi Rambla 300 i.e. 3.730 ευρώ
SYM GTS 300 EVO 3.795 ευρώ
Aprilia Sportcity Cube 300 3.870
Aprilia Atlantic 300 3.970 ευρώ
Peugeot Satelis 250 3.990 ευρώ

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ