net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Lifan S-RAY 125

DERBI Boulevard 100

Daelim Delfino 125

Piaggio FLY 100 4T

SYM Jet 4 125

Scooter 51-160

Lifan S-Ray 125
Για τα δύσκολα
Τιμή: 1.290 ευρώ

Το scooter της Lifan μετά και τη μείωση που δέχθηκε στην τιμή του από την ελληνική αντιπροσωπεία (θυγατρική της Subaru Motors Hellas) είναι το φθηνότερο στα 125. κ.εκ. και μάλιστα με διαφορά. Κάνει ό,τι και τα μικρότερα αδερφάκια του, ωστόσο, ο κινητήρας προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ και κατά συνέπεια πιο άνετες μετακινήσεις μέσα στην πόλη με δεύτερο άτομο στη σέλα. Εκεί θα κινηθεί με ιδιαίτερη άνεση, με τους μικρούς τροχούς να προσφέρουν και τα απαραίτητα επίπεδα ευελιξίας και σε συνδυασμό με τις μαζεμένες διαστάσεις δεν θα σας αφήσουν να κολλήσετε πουθενά.

Derbi Boulevard 100
Στο σωστό δρόμο
Τιμή: 1.500 ευρώ

Το scooter της ισπανικής εταιρείας είναι ένα από εκείνα το μοντέλα που δεν χρειάζονται παρά ελάχιστο χρόνο εξοικείωσης από πλευράς αναβάτη και αυτό το καθιστά ως ένα ιδανικό όχημα για αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους δύο τροχούς. Στους μποτιλιαρισμένους δρόμους της πόλης θα κινηθεί με απίστευτη άνεση και το χαμηλό ύψος της σέλας θα προσφέρει ακόμη και στους πιο βραχύσωμους το απαραίτητο πνεύμα ηρεμίας που χρειάζεται σε αυτές τις συνθήκες. Με σύμμαχο την χαμηλή του τιμή μπορεί να σας συντροφεύει καθημερινά χωρίς να ζητά πολλά σε αντάλλαγμα. Daelim Delfino 125
Δελφίνι πόλης
Τιμή:1.530 ευρώ

Το μοντέλο της Daelim ελίσσεται στο κέντρο της πόλης με την ίδια ευκολία που τα όμορφα θηλαστικά κολυμπούν στη θάλασσα. Η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε καλά επίπεδα όπως και η εργονομία, ενώ οι μικρές του διαστάσεις θα βολέψουν καλύτερα τους βραχύσωμους αναβάτες. Στη σέλα θα χωρέσει και δεύτερο άτομο αρκεί να είναι και αυτό…μαζεμένων διαστάσεων. Ο οικονομικός του κινητήρας, αν και δεν χαρακτηρίζεται για την ισχύ του, επαρκεί για να κινηθείτε γρήγορα στο κέντρο της πόλης.

SYM Jet 4 125
Μποτιλιάρισμα; Check!
Τιμή:1.5451.995/2.085 ευρώ

Σχεδιαστικά το scooter της SYM παραπέμπει στα δημοφιλή Symphony SR αλλά διαχωρίζει τη θέση του από αυτά λόγω των μικρότερων τροχών αλλά και των διαφορετικής σχεδίασης πλαστικών του ρύγχους αλλά και του πίσω μέρους. Με 13 και 12 ίντσες για τον εμπρόσθιο και πίσω τροχό αντίστοιχα, το Jet υπόσχεται ανάλαφρη αίσθηση στις αλλαγές κατεύθυνσης και απευθύνεται σε εκείνους που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ευελιξίας. Εφοδιασμένο με ένα οικονομικό τετράχρονο κινητήρα για χαμηλή κατανάλωση και κόστος χρήσης.

Piaggio FLY 100 4T
Αστικές πτήσεις
Τιμή:1.570 ευρώ

Μαζεμένο και φιλικότατο σε συμπεριφορά το Fly αποτελεί ένα λόγο λιγότερο για να αγχώνεστε στην καθημερινότητά σας, αφού στη σέλα του μπορείτε κυριολεκτικά να πετάξετε ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα και να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς ίχνος καθυστέρησης. Ο αξιόπιστος τετράχρονος κινητήρας της ιταλικής εταιρείας θα σας επιτρέψει να κινηθείτε σβέλτα στο περιβάλλον της πόλης και θα καταναλώσει μόνο την απαραίτητη ποσότητα βενζίνης, ενώ τα φρένα παρουσιάζονται πολύ φιλικά σε απόδοση και δεν θα τρομάξουν τον αρχάριο σε καμία περίπτωση.

Δείτε επίσης:

Daelim Besbi 125 1.580 ευρώ
Dayang Orbit II 125 1.595 ευρώ
Peugeot Sum Up 125 1.649 ευρώ
Garelli Flexi 125 1.685
SYM Fiddle II 125S 1.699 ευρώ

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ