net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Peugeot V-CLIC

Peugeot Ludix One Base

Lifan S-Ray

Peugeot Vogue 50

Lifan S-Ray 50 4T

Scooter 50

Peugeot Vogue 50
Βασική μετακίνηση με στιλ
Τιμή: 869 ευρώ

Ένα μοτοποδήλατο όνομα και πράγμα που με την κλασική του εμφάνιση και τις λύσεις που προσφέρει, μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές με απαράμιλλο στιλ. Ειδικά οι παλιότεροι, θα βρουν στο Vogue ένα οικείο πρόσωπο, ιδιαίτερα διαδεδομένο τις 10ετίες του 70 και 80. Το γαλλικό μοντέλο προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα στην καθημερινή σας μετακίνηση και είναι μια ιδανική επιλογή για όσους διανύουν μικρές αποστάσεις στο κέντρο της πόλης. Κινείται από έναν δίχρονο αερόψυκτο κινητήρα 50 κ.εκ., ενώ διαθέτει και πετάλια για υποβοήθηση στα… δύσκολα.

Peugeot V-Clic
Σου κάνει κλικ!
Τιμή: 979 ευρώ

Το μικρό scooter της γαλλικής εταιρείας φιγουράρει στη δεύτερη θέση των φθηνότερων μοντέλων στα 50 κ.εκ. Κλασικό scooter πόλης με διακριτική εμφάνιση που θα φανεί ελκυστική σε όσους θέλουν να περνούν απαρατήρητοι. Οι μικροί τροχοί των 10 ιντσών συνδυάζονται με βάρος που δεν ξεπερνά τα 79 κιλά και αυτό σημαίνει αυτόματα άριστη ευελιξία στο μποτιλιάρισμα και ταυτόχρονα απόλυτη φιλικότητα κάτω από όλες τις συνθήκες. Χώρος για κράνος κάτω από τη σέλα υπάρχει και ο τετράχρονος κινητήρας του εγγυάται χαμηλή κατανάλωση καυσίμου στο αστικό περιβάλλον.

Lifan S-Ray 50 2T Ακτίνα οικονομίας
Τιμή: 990 ευρώ

Το μικρότερο και δίχρονο μέλος της οικογένειας S-Ray διαθέτει μια άνετη θέση οδήγησης ικανή να φιλοξενήσει ακόμη και έναν ψηλόσωμο αναβάτη. Κάτω από τη σέλα θα χωρέσει με άνεση ένα jet κράνος και κάποια μικροαντικείμενα, ενώ στην ποδιά υπάρχουν και δύο ανοιχτές θήκες για μικροπράγματα που χρειάζεστε άμεσα. Η θέση οδήγησης δεν θα δυσαρεστήσει κανένα σωματότυπο. Ένα μοντέλο φτιαγμένο για νέους αναβάτες το οποίο συνοδεύεται και από πέντε χρόνια εγγύηση.

Peugeot Ludix ONE Base 10’’: Απείρως ευέλικτο
Τιμή: 999 ευρώ

Το τελευταίο μοντέλο της κατηγορίας με τιμή κάτω από τα 1.000 ευρώ. Το Ludix, παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει ευρύχωρη θέση οδήγησης και στη βασική έκδοση με τους τροχούς των 10 ιντσών θα σας… ζαλίσει με την ευελιξία του. Με το Ludix, το πόσο γρήγορα θα κινηθείτε μέσα στην πόλη εξαρτάται αποκλειστικά από την εμπειρία σας. Κινείται από ένα δίχρονο αερόψυκτο κινητήρα, ζυγίζει μόλις 69 κιλά, ενώ υπάρχει και έκδοση με 14ιντσους τροχούς (Classic) στα ίδια ακριβώς χρήματα, για εκείνους που επιθυμούν μεγαλύτερη σταθερότητα σε δρόμο με ανωμαλίες.

Lifan S-Ray 50 4T
Και τετράχρονο
Τιμή: 1.090 ευρώ

To έτερο 50άρι S-Ray με τετράχρονο, όμως, κινητήρα απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν πιο ήσυχη και πολιτισμένη λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση βενζίνης. Όπως το μοντέλο με το δίχρονο μοτέρ, έτσι και αυτό φέρει παροχή ρεύματος 12V στην ποδιά, για να μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας εν κινήσει. Κατά τα άλλα, τα χαρακτηριστικά του παραμένουν ίδια με το έτερο 50άρι και αυτό σημαίνει φιλικότητα κάτω από όλες τις συνθήκες και μετακίνηση χωρίς άγχος στο κέντρο της πόλης. Άλλο ένα ιδανικό scooter για τον αρχάριο αναβάτη.

Δείτε επίσης:<
Piaggio Zip 50 2T 1.140 ευρώ
Peugeot Ludix Classic BI (14’’ Base) 1.149 ευρώ
Daelim S-Four 1.190 ευρώ
Generic Race 50 1.220 ευρώ
Kymco Agility F 50 1.225 ευρώ

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ