net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η δική σας αστική μεταφορά

Το εμπρόσθιο σύστημα κρατά συνεχώς σε επαφή με το δρόμο τους μπροστινούς τροχούς του Yourban και προσφέρει πρωτόγνωρα επίπεδα πρόσφυσης.

Ο πρακτικός πτυσσόμενος γάντζος ενισχύει τις μεταφορικές ικανότητες και επιτρέπει τη μεταφορά μίας τσάντας.

Καλά επίπεδα άνεσης από τις αναρτήσεις που τείνουν προς το σφιχτό και απορροφούν με άνεση τις φυσιολογικές ανωμαλίες.

Ευανάγνωστος και με όμορφο μπλε φωτισμό ο πίνακας οργάνων. Η ψηφιακή οθόνη με δύο μερικούς χιλιομετρητές, τάση μπαταρίας και θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Κάτω από τη σέλα θα βρείτε και τον μοναδικό αποθηκευτικό χώρο στο Yourban που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου και αρκετά πράγματα.

Μεγάλη σε διαστάσεις η ανατομική σέλα με στήριξη για τη μέση του αναβάτη. Ο συνεπιβάτης κάθεται σωστά και έχει στη διάθεσή του πρακτικές χειρολαβές.

Δoκιμή: Piaggio MP3 Yourban LT 300 i.e.

Το MP3 LT, μικραίνει σε διαστάσεις, αποκτά εντυπωσιακή εμφάνιση, μεγαλύτερους εμπρόσθιους τροχούς, περισσότερη ευελιξία και όνομα που ταιριάζει στο αστικό του προφίλ.

 
Oι εκδόσεις LT της σειράς MP3, είναι απλά μοναδικά οχήματα. Μπαίνουν σφήνα μεταξύ των δύο και των τεσσάρων τροχών, καταφέρνουν να συγκεντρώνουν πλεονεκτήματα από τους δύο αυτούς κόσμους και τα κάνουν δώρο σε όσους έχουν μόνο άδεια οδήγησης αυτοκινήτου στην κατοχή τους! Η πρόσφυση και συγκεκριμένα του εμπρόσθιου μέρους και ειδικότερα σε ολισθηρό οδόστρωμα βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω, έναντι όλων των υπόλοιπων συμβατικών scooter. Οπότε καλό θα ήταν σε αυτό το σημείο να τα διαχωρίσουμε από αυτά και να σταματήσουμε τις συγκρίσεις. Μέχρι το λαιμό είναι αδιαμφισβήτητα ένα κλασικό scooter. Από εκεί και μπροστά όμως, αρχίζει το πανηγύρι! Ας πούμε λοιπόν ότι το Yourban είναι ένα τρίκυκλο όχημα που συμπεριφέρεται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα scooters και οι μοτοσικλέτες και οδηγείται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αυτά, για να προχωρήσουμε με την ησυχία μας παρακάτω και να γνωρίσουμε καλύτερα αυτή την εκπληκτική κατασκευή.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ