net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ευανάγνωστος και με όμορφο μπλε φωτισμό ο πίνακας οργάνων. Η ψηφιακή οθόνη με δύο μερικούς χιλιομετρητές, τάση μπαταρίας και θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Το χειρόφρενο σε συνδυασμό με την ανάρτηση που κλειδώνει ηλεκτροϋδραυλικά και κρατά όρθιο το Yourban κάνει τη χρήση του πολύ καλού κεντρικού σταντ περιττή.

Κάτω από τη σέλα θα βρείτε και τον μοναδικό αποθηκευτικό χώρο στο Yourban που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου και αρκετά πράγματα.

Εργονομία/Χώροι: Με μικρές απώλειες

Αν και σαφώς μικρότερο σε σχέση με τα στάνταρ MP3, το Yourban διαθέτει ικανοποιητικότατους χώρους για αναβάτη και συνεπιβάτη. Ο πρώτος δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα γόνατά του, το τιμόνι βρίσκεται σε σωστή απόσταση από τον κορμό και μπροστά του αντικρίζει ένα πλήρη και καλοσχεδιασμένο πίνακα οργάνων. Η απόσταση της σέλας από το έδαφος είναι σχετικά μεγάλη, κάτι που στα χαρτιά δεν φαίνεται, αφού τα 780 χλστ. του ύψους είναι λογική απόσταση. Ωστόσο, έχει σωστό πλάτος και σχήμα, κάτι που δρα θετικά στα επίπεδα εργονομίας και άνεσης, αλλά δεν θα αφήσει τους αναβάτες μέσου ύψους να πατήσουν ολόκληρα και τα δύο πέλματα κάτω χωρίς ωστόσο να τους ανησυχεί. Άνετα κάθεται και ο συνεπιβάτης με αρκετό χώρο στο δικό του μερίδιο της σέλας και σωστή στήριξη των ποδιών στα πτυσσόμενα μαρσπιέ. Στη διάθεσή του έχει και δύο χειρολαβές που βρίσκονται στη σωστή θέση. Στο πίσω μέρος το χαρακτηριστικό…πορτμπαγκάζ των μεγάλων Mp3 απουσιάζει, κάτι που μειώνει χονδρικά τους αποθηκευτικούς χώρους κατά ένα full face κράνος. Ωστόσο, κάτω από τη σέλα τα πράγματα είναι άκρως ικανοποιητικά και θα μπορέσετε να αποθηκεύσετε ένα κράνος κλειστού τύπου και αρκετά ακόμη πράγματα.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ