• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test μεταχειρισμένων

Test μεταχειρισμένων
Μελωδία σε V δίεση!
Η πρώτη γενιά...
suzuki, suzuki sv 650, suzuki sv 650s - Προτάσσοντας τον δικύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα, την αιχμηρή σχεδιαστική γραμμή και την επιθετική θέση οδήγησης, το SV 650S δίνει ένα γερό μάθημα σε όσους το υποτιμήσουν, αποδεικνύοντας πως για να
Οι αλλαγές σε σχέση προγενέστερο μοντέλο είναι σαρωτικές. Σαφώς πιο όμορφο και πιο sport το SV 650S της δεύτερης γενιάς.
Το SV 650 S βρίσκεται από το 2004 στην δεύτερη γενιά του. Οι διαφορές με το προγενέστερο μοντέλο είναι πολλές, τόσο στον αισθητικό, όσο και στο μηχανολογικό τομέα. Συγκεκριμένα, η σχεδίαση του υπάρχοντος μοντέλου είναι σαφώς πιο επιθετική, το στήσιμο πλαισίου-αναρτήσεων είναι σημαντικά αναβαθμισμένο, ενώ η σημαντικότερη αλλαγή στον κινητήρα αφορά την προσθήκη του ψεκασμού. Παράλληλα με το S στην αγορά διατίθεται και το "γυμνό" SV, το οποίο έχει σαφώς πιο χρηστικό χαρακτήρα. Ο κινητήρας και ο περιφερειακός εξοπλισμός είναι κοινός, το SV χωρίς το fairing, ωστόσο, έχει κανονικό τιμόνι και όχι clip ons με αποτέλεσμα να προσφέρει υψηλότερα επίπεδα άνεσης ειδικά στις εντός πόλης μετακινήσεις.

 
 Suzuki SV 650S
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εμφάνιση: Προσοχή στην λεπτομέρεια
Πίνακας οργάνων
Η πρώτη γενιά...
Κινητήρας/πλαίσιο: Σύγχρονη προσέγγιση
Άνεση/θέση οδήγησης: Η πλάστιγγα γέρνει προς το sport
Αναρτήσεις/φρένα: Ισορροπημένος χαρακτήρας
Οδηγώντας: Καλοστημένο και αυθεντικό V2
Συμπέρασμα: Υψηλού επιπέδου, αλλά παρεξηγημένο