• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test μεταχειρισμένων

Test μεταχειρισμένων
Μελωδία σε V δίεση!
Οδηγώντας: Καλοστημένο και αυθεντικό V2
suzuki, suzuki sv 650, suzuki sv 650s - Προτάσσοντας τον δικύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα, την αιχμηρή σχεδιαστική γραμμή και την επιθετική θέση οδήγησης, το SV 650S δίνει ένα γερό μάθημα σε όσους το υποτιμήσουν, αποδεικνύοντας πως για να
Ο φυσικός χώρος του SV είναι το σφιχτό επαρχιακό δίκτυο. Εκεί θα ικανοποιήσει απόλυτα με το συνδυασμό δύναμης-αναρτήσεων-θέσης οδήγησης.
To SV από την πρώτη κιόλας βόλτα σε προδιαθέτει για γρήγορη οδήγηση, λόγω της θέσης οδήγησης και του ζωηρού μοτέρ. Τα κλιπόν και τα ψηλά τοποθετημένα μαρσπιέ θέτουν τον αναβάτη "πάνω" στη μοτοσικλέτα και σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος (169 κιλά) και τις compact διαστάσεις (λόγω του στενού κινητήρα) δίνουν το σύνθημα για επίθεση. Η θέση οδήγησης μπορεί να μην είναι βολική για καθημερινή χρήση, επιτρέπει όμως στον οδηγό να έχει τον απόλυτο έλεγχο του μπροστινού συστήματος και αυτό βοηθά όταν οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Τον sport προσανατολισμό του SV ενισχύει το V2 μοτέρ, το οποίο διακρίνεται για την ευστροφία του. Σε κάθε κίνηση του δεξιού καρπού ανεβάζει στροφές αστραπιαία, αλλά γρήγορα θα "κρεμάσει", υπενθυμίζοντάς σου πως πρόκειται για δικύλινδρο. Το χαρακτηριστικό αυτό θα απογοητεύσει όσους έχουν συνηθίσει στα τετρακύλινδρα, καθώς θα τους λείψει η διάρκεια στο γκάζι, την οποία όμως αντισταθμίζει η ελαστικότητα και το τράβηγμα από χαμηλά. Στα θετικά του SV συγκαταλέγεται επίσης το εξαιρετικό 6τάχυτο κιβώτιο που είναι σαφές, αθόρυβο και ελαφρύ στην αίσθηση. Το SV, συμπερασματικά, θα ικανοποιήσει απόλυτα τους λάτρεις των δικύλινδρων. Στις παρατεταμένες ευθείες και όταν τα χιλιόμετρα προσεγγίζουν τα 200 θα φανερώσει τη μειωμένη ιπποδύναμή του, σε σφιχτό στροφιλίκι όμως θα πάρει το αίμα του πίσω και με όπλο το καλοστημένο σύνολο πλαισίου-αναρτήσεων θα ξεδιπλώσει την πληθώρα των αρετών του.

 
 Suzuki SV 650S
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εμφάνιση: Προσοχή στην λεπτομέρεια
Πίνακας οργάνων
Η πρώτη γενιά...
Κινητήρας/πλαίσιο: Σύγχρονη προσέγγιση
Άνεση/θέση οδήγησης: Η πλάστιγγα γέρνει προς το sport
Αναρτήσεις/φρένα: Ισορροπημένος χαρακτήρας
Οδηγώντας: Καλοστημένο και αυθεντικό V2
Συμπέρασμα: Υψηλού επιπέδου, αλλά παρεξηγημένο