• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών MOTORLUBE

MOTORLUBE

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 94 & ΔΙΟΣ 23, 12351   ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

210 5615347  Website

MOTORLUBE

MOTORLUBE

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 94 & ΔΙΟΣ 23, 12351   ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

210 5615347  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Motorlube Καούδης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των λιπαντικών της GRO, ενώ η εμπλοκή και οι διακρίσεις των ανθρώπων της εταιρείας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας είναι τρανή απόδειξη για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να λύσει κάθε σας απορία και να σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο προϊόν είτε προορίζεται για πολιτική, είτε για αγωνιστική χρήση.
Η ισπανική εταιρεία GRO έχει τις ρίζες της στο μακρινό 1916, όταν άρχισε να κατασκευάζει βιομηχανικά λιπαντικά και χημικά. Τη δεκαετία του `80 και του `90, έχοντας ήδη καταξιωθεί στον χώρο, ξεκινά την παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για μοτοσυκλέτες προμηθεύοντας μεγάλους κατασκευαστές. Η εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό με τη γνώση που προήλθε από την εμπλοκή της σε αγώνες και φυσικά η συνεχής έρευνα και εξέλιξη έχει κάνει σήμερα τα λιπαντικά της να είναι από τα πιο προηγμένα της αγοράς.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00-20:00
                ΣΑΒ 09:00-14:00

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η γκάμα της GRO περιλαμβάνει λιπαντικά για δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες, βαλβολίνες για κιβώτια ταχυτήτων, υγρά φρένων, λάδια φίλτρων και αναρτήσεων, καθώς και είδη περιποίησης μοτοσυκλέτας, όπως καθαριστικά και λάδια αλυσίδας. Όλα είναι υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, που διασφαλίζουν την προστασία και την καλή λειτουργία των επιμέρους εξαρτημάτων. Στο κατάστημά της Motorlube θα βρείτε ακόμα λιπαντικά όλων των μεγάλων εταιρειών όπως, Motul, Shell, Elf, Aral, Valvoline, BP, Cαstrol, XADO και άλλα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες