Ευρετήριο Επαγγελματιών

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΕΒΕ

AFTER SALES

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 1 , 17455   PEUGEOT - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

210 9946823  Website

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΕΒΕ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΕΒΕ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 1 , 17455   PEUGEOT - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο Website Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Peugeot Motocycles έχει μπει δυναμικά στην Ελληνική αγορά και μπορείς να βρεις όλη τη γκάμα στην Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ.

Στη Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ, το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Η εταιρεία βρίσκεται στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες. Τα δυο καταστήματα της εταιρείας λειτουργούν σαν ξεχωριστές κάθετες μονάδες Peugeot και Honda, που σημαίνει ότι θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα, μαζί με γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά. 


Όταν έρθει η ώρα της επισκευής και της συντήρησης, η εταιρεία Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ είναι η καλύτερη επιλογή καθώς οι τεχνικοί ενημερώνονται συνεχώς πάνω στα νέα μοντέλα, οπότε με τη χρήση διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, μπορούν να εντοπίζουν άμεσα την πηγή του προβλήματος και να δίνουν λύσεις με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση. Έτσι το δίκυκλο μένει το λιγότερο δυνατό χρόνο στο συνεργείο και δεν επιβαρύνεστε με έξτρα κόστος εργασίας. Επίσης παρέχεται όχημα αντικατάστασης κατόπιν συνεννόησης σε περίπτωση καθυστέρησης της επισκευής, ενώ συνεργάζεται με όλες τις ασφαλίστηκες εταιρίες για την επισκευή του οχήματός σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες