Ευρετήριο Επαγγελματιών

BIKE THERAPY

AFTER SALES

ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ 8 , 54642   HONDA - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 889186  Website

BIKE THERAPY

BIKE THERAPY

ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ 8 , 54642   HONDA - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλέφωνο Website Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Bike Therapy είναι πλέον εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Honda και συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης στους φανατικούς του Ιαπωνικού εργοστασίου.
 

Εδώ και πολλά χρόνια ο Βασίλης Τσιτσάκης και όλη η ομάδα της Bike Therapy έχουν καθιερωθεί στο χώρο του service προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσους δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο. Το μεράκι, η τεχνογνωσία και η εμπειρία της ομάδας αναγνωρίστηκαν από τη Honda και πλέον η Bike Therapy ανήκει στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών. Αυτό σημαίνει ότι οι  άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια και ενημερώνονται πάνω στα νέα μοντέλα και τις σύγχρονες τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν, οπότε είναι σε θέση να δώσουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.
 

Χρησιμοποιούν τελευταίας γενιάς διαγνωστικά μηχανήματα για τη σωστή διάγνωση προβλημάτων, ενώ σε κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά που είναι τα μόνα που καλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και μπορούν να εγγυηθούν την αξιοπιστία και την καλή λειτουργία του οχήματος. Η Bike Therapy μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία όσο πολύπλοκη κι αν είναι, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη και την περιουσία του εγγυώνται ότι το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι η εταιρεία λειτουργεί και σαν κέντρο γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ διατηρώντας μεγάλο στοκ για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.   

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες