Ευρετήριο Επαγγελματιών

ΚΟΥΤΡΗΣ

AFTER SALES

ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ 26, 71307   PIAGGIO GROUP- ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2810-220902  Website

ΚΟΥΤΡΗΣ

ΚΟΥΤΡΗΣ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ 26, 71307   PIAGGIO GROUP- ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Όλα τα μοντέλα Piaggio, Vespa και Aprilia σε περιμένουν στην Piaggio Κούτρης στο Ηράκλειο της Κρήτης μαζί με γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και after sales υπηρεσίες.

Ακριβώς στο κέντρο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο βρίσκονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Piaggio Κούτρης, που ανήκει στο επίσημο δίκτυο εμπόρων και επισκευαστών των εταιρειών PiaggioVespa και Aprilia. Αυτό σημαίνει ότι στον άρτια οργανωμένο χώρο τις εταιρείας θα βρεις μεγάλη ποικιλία από μοτοσυκλέτες και scooter που μπορούν να καλύψουν από αστική και τουριστική χρήση μέχρι track days. Best seller μοντέλα όπως το Bevelry ή το Medley, θα κάνουν τις μετακινήσεις σου πιο εύκολες και οικονομικές από ποτέ, ενώ αν θέλεις να κυκλοφορείς με στιλ και Ιταλική φινέτσα, τότε μέσα από τη μεγάλη γκάμα της Vespa θα βρεις το μοντέλο που ταιριάζει στο γούστο σου. Αν πάλι είσαι λάτρης των μοτοσυκλετών και θέλεις να οργώνεις τους δρόμους, τα βουνά και τις πίστες, τότε η εντυπωσιακή γκάμα της Aprilia θα καλύψει κάθε σου ανάγκη. Η Piaggio Κούτρης διαθέτει στόλο οχημάτων για test ride, οποίος ανανεώνεται συνεχώς δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους αναβάτες να δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.

Όταν έρθει ώρα του service, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί θα αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής και συντήρησης, όσο πολύπλοκη κι αν είναι με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του με στόχο να μείνει το όχημα στο συνεργείο τον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Επίσης, αναλαμβάνουν ανακατασκευές παλαιότερων μοντέλων και custom κατασκευές. Φυσικά, σε κάθε εργασία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά που είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την αξιοπιστία και την καλή λειτουργία του μοντέλου. Φυσικά, στην Piaggio Κούτρης θα βρεις γνήσια αξεσουάρ για να δώσεις τη δική σου πινελιά και να βελτιώσεις την πρακτικότητα και τις δυνατότητες του δικύκλου σου, καθώς και είδη ένδυσης και αξεσουάρ αναβάτη από τους επίσημους καταλόγους των εταιρειών.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες