• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών

ΝΤ ΜΟΤΟ

AFTER SALES

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 94, 17563   KYMCO/VOGE - Π ΦΑΛΗΡΟ

2109766356, 6949988482  Website

ΝΤ ΜΟΤΟ

ΝΤ ΜΟΤΟ

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 94, 17563   KYMCO/VOGE - Π ΦΑΛΗΡΟ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η nt moto βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών σε οτιδήποτε χρειαστούν προσφέροντας υπηρεσίες συντήρησης κι επισκευής δικύκλων με συνέπεια και αξιοπιστία. Η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα και γίνεται πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις και φυσικά στην περιουσία του. Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες και τα καινούργια μοντέλα εγγυάται ότι κάθε εργασία θα ολοκληρωθεί τηρώντας ευλαβικά όλα τα απαραίτητα στάδια προκειμένου η μοτοσυκλέτα ή το scooter σας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν φύγει από το συνεργείο και να μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια.

Η nt moto του Νίκου Τζήμτσου πρόσφατα μεταφέρθηκε στο Παλαιό Φάληρο, στη διεύθυνση Αγίας Βαρβάρας 94 και λειτουργεί με νέα κάθετη μονάδα KYMCO & VOGE.
Aυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα νέα μοντέλα των εταιριών, να βρείτε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ KYMCO / VOGE  και φυσικά να έχετε υπηρεσίες service / after sales για το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σας.
 
 Ο Νίκος Τζήμτσος διαθέτει πάνω από 20 έτη πολύτιμης εμπειρίας σαν μηχανικός μοτοσικλετών σε σημαντικές εταιρίες σε Ελλάδα και Γερμανία καθώς  και αξιόλογες σπουδές.
 
Αξίζει να επισημάνουμε ότι έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει ανελλιπώς  να λαμβάνει μέρος σε τεχνικά σεμινάρια τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό γιατί πιστεύει στη συνεχόμενη επιμόρφωση στους τομείς που αγαπά και υπηρετεί ακούραστα με ιδιαίτερο μεράκι και αφοσίωση.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες