Ευρετήριο Επαγγελματιών

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΕΒΕ

AFTER SALES

ΛΕΩΦ. ΑΛΙΜΟΥ 81, 16452   HONDA - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

2109946823  Website

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΕΒΕ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΕΒΕ

ΛΕΩΦ. ΑΛΙΜΟΥ 81, 16452   HONDA - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας γενιάς διαγνωστικά μηχανήματα, η Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες service, φανοποιείας, βαφές και πωλήσεων.

Η εταιρεία Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ βρίσκεται στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες. Η εταιρεία λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα Honda και Kymco, που σημαίνει ότι στις ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αργυρούπολη θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών και το φιλικό προσωπικό θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα βοηθήσει στο να βρείτε το scooter ή τη μοτοσυκλέτα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Όταν έρθει η ώρα της επισκευής και της συντήρησης, η εταιρεία Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ είναι η καλύτερη επιλογή καθώς οι τεχνικοί ενημερώνονται συνεχώς συνεχών πάνω στις νέες τεχνολογίες και τα τελευταία μοντέλα. Αυτό σε συνδυασμό με τα σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα τους επιτρέπει να εντοπίζουν άμεσα την πηγή του προβλήματος και να δίνουν λύσεις με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση. Έτσι το δίκυκλο μένει το λιγότερο δυνατό χρόνο στο συνεργείο και δεν επιβαρύνεστε με έξτρα κόστος εργασίας. Επίσης παρέχεται όχημα αντικατάστασης κατόπιν συνεννόησης σε περίπτωση καθυστέρησης της επισκευής. Συνεργάζεται με όλες τις ασφαλίστηκες εταιρίες για την επισκευή του οχήματός σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες