• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

AFTER SALES

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 317, 17236   PIAGGIO - ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2109704500  Website

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 317, 17236   PIAGGIO - ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ένας λειτουργικός χώρος, σχεδιασμένος για να υποδέχεται και να ικανοποιεί τον σύγχρονο πελάτη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αλλά και εξοικειωμένος με την τεχνολογία. Ένας χώρος που στοχεύει στην αλληλεπίδραση και την ουσιαστική επαφή με τον πελάτη, κατά τη διάρκεια των διαφόρων σταδίων φροντίδας και συντήρησης του οχήματός του.
Η ιδέα του συνεργείου Motoplex θεμελιώνεται στην καλλιέργεια εμπιστοσύνης, την κατανόηση της ανάγκης για ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη ανάληψη ευθύνης για κάθε τεχνική παράμετρο αλλά και στην ικανοποίηση του πελάτη, που αισθάνεται μέλος της οικογένειας του Piaggio Group. Όταν απαιτείται τεχνική υποστήριξη, προγραμματισμένη ή έκτακτη, ο πελάτης έχει ανάγκη να βασίζεται σε δομές που αποπνέουν επαγγελματισμό και ενδιαφέρον.

Όλοι οι χώροι του συνεργείου έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν ένα βασικό μήνυμα: οργάνωση, ικανότητα, τεχνική εξειδίκευση και προσοχή στον πελάτη. Η συνολική διαμόρφωση του περιβάλλοντος καταφέρνει να μεταδώσει αυτό ακριβώς το μήνυμα, μέσα από την οργάνωση των χώρων, τα έπιπλα και όλα τα άμεσα και έμμεσα ερεθίσματα. Ειδικοί χώροι, βελτιωμένοι χρόνοι αναμονής, ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Το Συνεργείο Motoplex Λυμπερόπουλος είναι ένα φιλόξενο και λειτουργικό μέρος τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες και μια επίσκεψη είναι αρκετή για να το διαπιστώσετε.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες