Οι μπαταρίες της Ιταλικής ΜagnetI Marelli ΒΚ Factory Activated χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία AGM και δεν απαιτούν καμία συντήρηοη: 100% ερμητικές και πλήρως στεγανές.
Οι μπαταρίες της ΜagnetIMarelliΒΚ FactoryActivatedχρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία AGMκαι δεν απαιτούν καμία συντήρηοη καθώς είναι 100% ερμητικές και πλήρως στεγανές. Τα ιδιαίτερα ενιοχυμένα πλέγματα και η ειδική συγκόλληση των πόλων εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή ακόμη και σε οχήματα με πολύ υψηλούς κραδασμούς, καθιστώντας τα πρακτικά άφθαρτα. Δεν απαιτούν ηλεκιρολυιικό υγρό καθώς είναι ήδη φορτιομένα και έτοιμα για χρήοη.
Περιγραφή εταιρείας Η εταιρεία Μπέζας & Λεών, από το 1918, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Με ιστορία άνω του αιώνα και ιδρυτή τον πρωτοπόρο Μωύς Μπέζα, διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη τη χώρα. Εισάγει προϊόντα από Ευρώπη και Απω Ανατολή και κατέχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές που προμηθεύουν HONDA, YAMAHA, SUZUKI, KAWASAKI, PIAGGIO. Προσφέρει αξιόπιστα ανταλλακτικά, αναλώσιμα, αξεσουάρ και βελτιωτικά για μοτοσυκλέτες, scooter, παπιά και ATV, με στόχο την άριστη ποιότητα, σωστή τιμολόγηση και εξυπηρέτηση.