• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιεχομενα Τευχους: 9/2020

  BEST BUY

 • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ KTM 390 Adventure vs Honda CB 500X

  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ KTM 390 Adventure vs Honda CB 500X Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι τα CB 500X και 390 Adventure δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο καζάνι και να συγκριθούν στα ίσα καθώς διαφέρουν σε κυβισμό και διάταξη κινητήρα, σε φιλοσοφία και σε τιμή. Όμως πρόκειται για δυο μοτοσυκλέτες που υπόσχονται ταξίδια και περιπέτεια, μπορούν να οδηγηθούν με Α2 δίπλωμα και είναι ιδανικές για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην κατηγορία. Έχοντας λοιπόν αυτά κατά νου βλέπουμε ότι τελικά θα μπορούσαν να συγκριθούν άμεσα και το γεγονός ότι έχουν τόσες διαφορές κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αυτή την αντιπαράθεση. »
 • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

 • ΔΟΚΙΜΗ Ducati streetfighter V4

  ΔΟΚΙΜΗ Ducati streetfighter V4Τα φέρινγκ είναι περιττά για τη νέα Streetfighter. Η εμφάνισή της είναι καυτή όπως και η απόδοσή της, βάζοντας φωτιά στο δρόμο αλλά και στην καρδιά κάθε αναβάτη.»
 • ΔΟΚΙΜΗ ESF X-1

  ΔΟΚΙΜΗ ESF X-1Το X-1 της ESF προκαλεί τα «όρια» της κατηγορίας του, καθώς υπόσχεται την διπλάσια αυτονομία από τα περισσότερα αντίστοιχα μοντέλα της αγοράς, ενώ παράλληλα προσφέρει στον αναβάτη όλα τα ατού της τεχνολογίας αφαιρούμενων μπαταριών. »
 • ΔΟΚΙΜΗ MOTO GUZZI V85 TT TRAVEL

  ΔΟΚΙΜΗ MOTO GUZZI V85 TT TRAVELΕξοπλισμένο και έτοιμο για ακόμη πιο απαιτητικά ταξίδια, το Moto Guzzi V85 TT Travel, με την ασύγκριτη μοναδικότητα και τον πανίσχυρο χαρακτήρα του, αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές προτάσεις μοτοσυκλέτας, στην on-off κατηγορία και όχι μόνο! »
 • ΔΟΚΙΜΗ SYM NH-T 200

  ΔΟΚΙΜΗ SYM NH-T 200 H SYM αφουγκράζεται τον παλμό της περιπέτειας και ρίχνει το NH-T 200 δυναμικά στην αγορά των adventure μικρομεσαίου κυβισμού, κοιτώντας στα μάτια ευθείς αντιπάλους και όχι μόνο! Βασικά προσόντα του, η ικανότητα του να κάνει τα πάντα εντός και εκτός πόλης, αλλά και η προσιτότητα του. »