Λιτό σε εμφάνιση το πίσω μέρος καθώς το Led φωτιστικό σώμα είναι ενσωματωμένο στον λασπωτήρα.

Λιτό σε εμφάνιση το πίσω μέρος καθώς το Led φωτιστικό σώμα είναι ενσωματωμένο στον λασπωτήρα.

    Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

    Το νέο Tiger 900 διαφέρει αισθητά από τον προκάτοχό του, αφού ξεχωρίζει από αυτόν σε οποιοδήποτε σημείο και αν το κοιτάξεις. Οι σχεδιαστές της Triumph ακολούθησαν μια νέα προσέγγιση με πιο μαζεμένες διαστάσεις και έκδηλο το στοιχείο της περιπέτειας, δίνοντας στο Tiger ακόμη πιο έντονο χαρακτήρα. Το εμπρός μέρος δείχνει πλέον πιο ¨ελαφρύ¨, αλλά και αρκετά πιο κομψό χάρη στους μικρότερους LED προβολείς, οι οποίοι φυσικά διαθέτουν φώτα ημέρας και στην περίπτωση του Rally Pro συνδυάζονται με LED προβολείς ομίχλης, για ακόμη καλύτερη ορατότητα. Τα τμήματα από βουρτσισμένο αλουμίνιο είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της μάσκας και του ρεζερβουάρ 20 λίτρων, αφού τα πλαστικά περιορίζονται μόνο στα απαραίτητα. Αυτό φαίνεται πιο έντονα στο πίσω μέρος, όπου πλέον συναντάς το LED φωτιστικό σώμα ενσωματωμένο στον λασπωτήρα. 


    Η έκδοση Rally Pro διαθέτει όλα τα στοιχεία που φανερώνουν τις χωμάτινες διαθέσεις της, αφού σε αυτά περιλαμβάνονται οι ακτινωτοί τροχοί (21 ιντσών εμπρός), οι χούφτες, η αλουμινένια ποδιά καθώς και τα προστατευτικά κάγκελα, φροντίζοντας ώστε να μην σου λείπει τίποτα. Παρόλα αυτά η Triumph προσφέρει έναν μεγάλο κατάλογο με αξεσουάρ που καλύπτει αυτούς που θέλουν κάτι ξεχωριστό για την αγαπημένη μοτοσυκλέτα τους.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Η ποιότητα και το φινίρισμα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως μας έχει συνηθίσει η Βρετανική φίρμα
    , τόσο στα μεταλλικά μέρη όσο και στα πλαστικά, ενώ ο χρωματικός συνδυασμός του χακί με το άσπρο είναι ίσως αυτός που αντιπροσωπεύει καλύτερα το περιπετειώδες πνεύμα του νέου τίγρη. Για τους λάτρεις του κλασσικού, η έκδοση Rally διατίθεται σε λευκό ή μαύρο, χωρίς την αντίθεση του λευκού πλαισίου όπως στο μοντέλο της δοκιμής.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »