• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η σέλα δύο επιπέδων με τη χαρακτηριστική κόκκινη ραφή είναι άνετη στη συνεχόμενη χρήση. Στα συν, η αντιολισθητική επένδυση, που δεν σε αφήνει να γλιστρήσεις μπροστά όταν φρενάρεις.

Η μαγνητική κλειδαριά, υπεύθυνη για την εκκίνηση και το άνοιγμα της σέλας, διαθέτει πορτάκι ασφάλισης όπως και στα scooter, για εξτρά προστασία.

Ο πίνακας οργάνων συνίσταται από ένα αναλογικό στροφόμετρο και μια ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων. Χρήσιμο το βολτόμετρο, σε ενημερώνει για την κατάσταση της μπαταρίας και ισοφαρίζει την έλλειψη μανιβέλας.

Aνεση – Εργονομία

 

Το VF είναι πρακτικό και άνετο, και μαζί του θα γράψεις ατελείωτα χιλιόμετρα στην πόλη. Η σέλα είναι 2 επιπέδων με χαρακτηριστική κόκκινη ραφή και  αντιολισθητική επένδυση, η οποία δεν σε αφήνει να γλιστρήσεις μπροστά όταν φρενάρεις. Είναι άνετη και δεν κουράζει στην πολύωρη χρήση, ενώ ικανοποιητικό είναι και τμήμα, που έχει προβλεφθεί για  τον συνεπιβάτη. Στο κάτω μέρος της σέλας, δεν υπάρχει χώρος για κάτι περισσότερο, από μια έξυπνη θήκη για τα απαραίτητα έγγραφα. Η θέση οδήγησης σπάει σχετικά γρήγορα τα όρια της οικειότητας μαζί σου και σε προδιαθέτει για συμμετοχικό παιχνίδι. Αυτό δεν αφαιρεί το στοιχειό της άνεσης από τα χαρακτηριστικά του VF. Υπάρχει αρκετός χώρος για να βολέψεις τα πόδια σου, με τα γόνατα να παίρνουν ξεκούραστες γωνίες. Τα ποδοστήρια είναι αναδιπλούμενα, αντί των σταθερών που βλέπουμε ως επί το πλείστον στην κατηγορία. Εξερευνώντας την περιοχή του τιμονιού,  θα βρεις τους διακόπτες σε γνώριμη θέση και στο κέντρο ένα μεγάλο πολυγωνικό πίνακα οργάνων που φροντίζει να μεταφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη. Διαθέτει αναλογικό στροφόμετρο με το κόκκινο να  ξεκινάει στις 9.000σ.α.λ και μια ψηφιακή οθόνη με τις υπόλοιπες ενδείξεις. Λίγο πιο κάτω, η μαγνητική κλειδαριά, υπεύθυνη για την εκκίνηση και το άνοιγμα της σέλας, διαθέτει πορτάκι ασφάλισης όπως και στα scooter, ώστε να αποτρέπει επίδοξους αετονύχηδες. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SYM: CRUISYM a 300...η αναβάθμιση!