• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μια από τις πιο πολυπόθητες σέλες της αγοράς. Μεγάλα τμήματα πλούσιου αφρώδους θα κρατήσουν οδηγό και συνεπιβάτη ξεκούραστους για εκατοντάδες χιλιόμετρα.

Ο αναβάτης έχει την πλήρη εποπτεία όλων των επιμέρους παραμέτρων της μοτοσικλέτας στα χέρια του. Οι διακόπτες ρυθμίζουν όλες τις λειτουργίες σε κινητήρα και ανάρτηση, ενώ ABS και Traction μπορούν να απενεργοποιηθούν με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Ο αναβάτης έχει την πλήρη εποπτεία όλων των επιμέρους παραμέτρων της μοτοσικλέτας στα χέρια του. Οι διακόπτες ρυθμίζουν όλες τις λειτουργίες σε κινητήρα και ανάρτηση, ενώ ABS και Traction μπορούν να απενεργοποιηθούν με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Η εντυπωσιακή έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων των 6,5 ιντσών, ανήκει πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό. Με τη συνδρομή του Motorrad Connectivity, αλληλοεπιδρά μέσω Bluetooth σύνδεσης με το κινητό σου, ώστε να διαχειριστείς κλήσεις και μουσική, ενώ με το κατέβασμα της κατάλληλης εφαρμογής, μετατρέπεται και σε βολική συσκευή πλοήγησης με βέλη.

Aνεση – Εργονομία

 

Για πολλούς, ίσως αποτελεί την πιο πολυπόθητη σέλα της αγοράς, ενδεικτικό της άνεσης και του πλουσιοπάροχου εξοπλισμού που απολαμβάνει ο αναβάτης, όταν βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός GS Adventure. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος της επιτυχίας του, η ευκολία που προσφέρει στον οδηγό του σε όλα τα επίπεδα, σε σημείο που δεν θέλεις να κατέβεις. Η ξεκούραση είναι άγνωστη λέξη, συμπεριλαμβανομένου και του συνεπιβάτη, χάρη στην αφράτη και με μεγάλα τμήματα σέλα. Το μεγάλο ύψος της στα 890 / 910 χιλιοστά, ανάλογα τη ρύθμιση, δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού ο μακρύς κατάλογος των αξεσουάρ περιλαμβάνει λύσεις για κάθε σωματότυπο. Η ζελατίνα προστατεύει τον οδηγό από τον αέρα και μπορεί να ρυθμιστεί πολύ εύκολα ακόμα και με το ένα χέρι, μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη. 

Επιπλέον, η εκκίνηση του κινητήρα μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού και με τα κλειδιά στην τσέπη, χάρη στο σύστημα keyless ride. Το σύστημα Hill Start Control, μέρος του στάνταρ εξοπλισμού, κρατάει ενεργοποιημένα τα φρένα αυτόματα, όταν εντοπίσει κλίση στο οδόστρωμα μεγαλύτερη από 5 μοίρες είτε σε ανωφέρεια είτε σε κατωφέρεια. Το μεγάλο τιμόνι φιλοξενεί όλους τους απαραίτητους διακόπτες, που δίνουν πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες, όπως ρύθμιση αναρτήσεων, χαρτογράφηση κινητήρα, φλας, μίζα, θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, προβολάκια, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση των υποενοτήτων της  έγχρωμης TFT οθόνης 6,5 ιντσών, η οποία βρίσκεται πλέον στο πακέτο του στάνταρ εξοπλισμού. Δεν χρειάζεται να τονίσω ότι παρέχει κάθε είδους πληροφορία για την κατάσταση της μηχανής, ενώ με τη συνδρομή του Motorrad Connectivity, αλληλοεπιδρά μέσω Bluetooth σύνδεσης με το κινητό και το σύστημα ενδοεπικοινωνίας του κράνους σου. 

Η διαχείριση της μουσικής και των τηλεφωνικών κλήσεων γίνεται ακούραστα χωρίς να αποσπαστείς από την οδήγηση. Με το κατέβασμα της κατάλληλης εφαρμογής, η οθόνη μετατρέπεται και σε βολική συσκευή πλοήγησης με βέλη, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Από εκεί και πέρα, το GS φοράει οτιδήποτε είναι κατάλληλο για μακρινά ταξίδια και δύσβατα μονοπάτια. Η καρίνα και τα προστατευτικά κάγκελα, παρέχουν επιπρόσθετη ασφάλεια σε κινητήρα και σώμα αντίστοιχα, ενώ οι πλαϊνές βάσεις και η πίσω σχάρα, είναι έτοιμες να υποδεχτούν βαλίτσες αποθήκευσης του εκδρομικού υλικού.   

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Γιώργος

    Τι σημαίνει αμάν με τα μεγάλα BMW . Οποίος θέλει παίρνει μεγάλο οποίος θέλει μικρό. Στη Γαλλία παίρνουν σκούτερ και στην Αμερική Harley , στην Ασία παπιά, στην Ελλάδα φίλε μου μεγάλα BMW , η TDM .......τόσο απλά.

      9
  • Konstantinos

    Ημαρτον με τα μεγαλα bmw..χωρισ κάτι ιδιαίτερο κανουν πωλησεισ.αλλα τέτοιοι είμαστε.βγαζαμε το tdm πρωτη μηχανη οταν στη Γαλλια δεν ηταν ουτε στην 10αδα...ημαρτον

      14

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ