Piaggio Παπαλεξανδράκης: Τα best seller σε περιμένουν στο Περιστέρι

Piaggio Παπαλεξανδράκης: Τα best seller σε περιμένουν στο Περιστέρι

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μήνες ολόκληρους για να αποκτήσεις το μοντέλο που θέλεις. Τα best seller Piaggio Beverly, Liberty και Medley είναι άμεσα διαθέσιμα.

Στην κάθετη μονάδα Piaggio Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι θα βρεις ετοιμοπαράδοτα τα δημοφιλή Piaggio Beverly, Liberty και Medley για να κάνεις τις μετακινήσεις σου με άνεση, στιλ και οικονομία.  

Piaggio Beverly

 


Τιμές:
  • Beverly 300 hpe: 5.299 ευρώ (από 5.599 ευρώ)
  • Beverly 300 S hpe: 5.399 ευρώ (από 5.699 ευρώ)
  • Beverly 400 hpe: 6.099 ευρώ (από 6.590 ευρώ)
  • Beverly 400 S hpe: 6.199 ευρώ (από 6.699 ευρώ)
Δημοφιλές από τη γέννησή του για την ασύγκριτη κομψότητά του, με το πέρασμα του χρόνου έγινε ένα από τα σκούτερ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ιταλία και διαχρονικό best-seller της ελληνικής αγοράς. Το Beverly ξεχωρίζει στην κατηγορία του, συνδυάζοντας την ευελιξία, τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την ευκολία χειρισμού ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς, με την συναρπαστική απόδοση και τις ανέσεις ενός πολυτελούς GT. Είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, από την αστική μετακίνηση όπου υπερισχύουν η ευελιξία και η ευκολία χειρισμού, μέχρι και τα ταξίδια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων ακόμα και με συνεπιβάτη, όπου αναδεικνύονται η σταθερότητα, η ισχύς και η μέγιστη άνεση. Στον κινητήρα 300 hpe έχει αυξηθεί η ισχύς κατά 23% σε σύγκριση με τον προηγούμενο κινητήρα αυτού του κυβισμού, φτάνοντας στα 19 kW (25,8 ίπποι) στις 8.000 στροφές, με τη μέγιστη ροπή να έχει αυξηθεί κατά 15% και να αγγίζει πλέον τα 2,7 kgm στις 6.250 στροφές. Ο κινητήρας 400 hpe αντικαθιστά τον προηγούμενο κινητήρα 350. Η διαφορά του  δεν έγκειται μόνο στην αύξηση του κυβισμού. Ξεκινώντας από έναν ήδη πολύ αποδοτικό κινητήρα, οι μηχανικοί της Piaggio βελτίωσαν περαιτέρω τη μηχανολογική και θερμοδυναμική απόδοση και μείωσαν ακόμη περισσότερο, τους ήδη χαμηλούς κραδασμούς και το επίσης χαμηλό επίπεδο θορύβου. Το αποτέλεσμα είναι μια αύξηση ισχύος που φτάνει στα 26 kW (35,4 ίπποι) στις 7.500 στροφές, με τη μέγιστη ροπή να αγγίζει τα 3,8 kgm στις 5.500 στροφές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »