• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Sym VF125: Το δυνατότερο 125αρι Euro 5 παπί

Sym VF125: Το δυνατότερο 125αρι Euro 5 παπί

Η SYM κρατά τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του VF125 που το ανέδειξαν ως «το παπί …αλλιώς» με τη χαρακτηριστική ξεχωριστή σχεδίαση και τα φαρδιά ελαστικά που αυξάνουν κατακόρυφα την ασφάλεια και την άριστη οδηγική συμπεριφορά και προσθέτει επιδόσεις και οικονομία χάρη στο νέο Euro 5 κινητήρα.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

SYM: JETX 125 με σύστημα Keyless κ fullLED φώτα

Υψηλή οικονομία και κορυφαίες επιδόσεις


H αναγκαιότητα για προσαρμογή των χαρακτηριστικών των μοτοσυκλετών στις αυστηρές προδιαγραφές Euro5, λειτούργησε ως ερέθισμα για τη SYM για την εξέλιξη του ήδη επιτυχημένου VF125. Τι αλλάζει; Το VF 125 δυναμώνει! Έρχεται με νέο υψηλότερων επιδόσεων κινητήρα με αυξημένη ιπποδύναμη κατά 15% στους 9,7 ίππους στις 8.500σαλ. και μέγιστη ροπή 8,7ΝΜ στις 7.000σαλ. Η SYM, με το νέο της κινητήρα κατάφερε όχι μόνο να αυξήσει την ιπποδύναμη κατά 1.3 ίππους αλλά και να μειώσει την κατανάλωση σε μόλις 1,68 λίτρα τα 100km (EURO 5 - WMTC3), που αντιστοιχεί σε εντυπωσιακή μείωση 10,2%. Η σπορ ταυτότητα διατηρείται ισχυρή και στο κομμάτι της εργονομίας, όμως το μοντέλο της SYM έχει μια ουσιώδη διαφορά σε σχέση με τον μεγάλο του αδερφό. Η απουσία συμπλέκτη συναινεί στην ευκολία των καθημερινών μετακινήσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πολυεργαλείο με χώρους αποθήκευσης


Το νέο VF125, επηρεασμένο από τις γραμμές που φέρει ο μεγάλος αδερφός VF 185 - κρατά τα ίδια εξωτερικά γνωρίσματα, αναδεικνύοντας τη sport σχεδίαση φιλοσοφία του μοντέλου. Κάθε τμήμα του VF125 φανερώνει ένα στιβαρό σύνολο. Από την πρώτη ματιά, ο αναβάτης διακρίνει τον μεγαλύτερο «οπτικό όγκο» που το VF125 επιβάλλει, χάρη στους τύπου μοτοσυκλέτας τροχούς, την ψηλή ποδιά του και το διογκωμένο κοστούμι του. Το «χωροδικτυώμα» πάνω από τον κινητήρα προσθέτει κάτι διαφορετικό στο μοντέλο, όπως κάνουν τα δύο πίσω αμορτισέρ με το εξωτερικό δοχείο αερίου σε κόκκινο χρώμα.


Το βλέμμα κεντρίζει ο σπορ πίνακας οργάνων με  το μεγάλο αναλογικό στροφόμετρο. Παράπλευρά του, μία LCD οθόνη απεικονίζει το ταχύμετρο, την στάθμη καυσίμου και την επιλεγμένη σχέση, αλλά και μια σειρά βοηθητικών ενδείξεων. Στα χειριστήρια, διακρίνει εύκολα κανείς το μεγάλο πλήκτρο στην δεξιά πλευρά, το οποίο ανοίγει ηλεκτρομαγνητικά την σέλα του VF125. Από κάτω της, ο αναβάτης θα βρει έναν αποθηκευτικό χώρο, αρκετά βαθύ, για μικροαντικείμενα και χαρτιά ή ακόμα και για ένα κράνος jet τύπου

Φαρδιά tubeless ελαστικά και αμορτισέρ με εξωτερικό δοχείο αερίου


Μία κατασκευή τύπου «ραχοκοκαλιάς» από ατσάλι αποτελεί το πλαίσιο του VF125. Αν και κρύβεται επιμελώς πίσω από το κοστούμι, ο κεντρικός σωλήνας του πλαισίου είναι ιδιαίτερα ευμεγέθης, αφήνοντας να εννοηθεί η συμβολή του στην ακαμψία του συνόλου. Εμπρός, το VF φέρει τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 26 χιλιοστών, ενώ πίσω συναντάμε δύο αμορτισέρ με εξωτερικό δοχείο αερίου, τα οποία ρυθμίζονται στην προφόρτιση ελατηρίου και συνεργάζονται με ατσάλινο ψαλίδι. Η επιλογή τροχών 70-90-17 μπροστά και 120/70-17 πίσω, είναι ίσως το ισχυρότερο σημείο διαφοροποίησης του VF125, από οποιοδήποτε παπί της κατηγορίας του. Σε συνδυασμό με τα tubeless ελαστικά, οι φαρδιοί τροχοί ανεβάζουν την συμπεριφορά του VF σε… άλλο επίπεδο, στο δρόμο.

Η τιμή του Sym VF125 είναι 2.445 ευρώ.


Καίει μόλις 1,68 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα με ισχυρότερο Euro 5 κινητήρα
Με φαρδιά tubeless ελαστικά τύπου μοτοσυκλέτας και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με εξωτερικό δοχείο αερίου.
Επιλέγεις μοτοσυκλέτα, ή παπί για μέγιστη οικονομία;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »