Έξυπνες λύσεις το καθιστούν το κατάλληλο εργαλείο δουλειάς

    Με την έλευση του VF185 πριν λίγο καιρό, η SYM θύμισε στην ελληνική αγορά πως είναι το «παπί επιδόσεων», προικισμένο με εμφάνιση, τρομερές επιδόσεις (οι καλύτερες που έχουμε δει σε παπί) και στοιχεία μοτοσυκλέτας. Όλα τα προηγούμενα σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή τιμή του για αυτά που προσφέρει, συνέθεσαν μία πολύ πετυχημένη συνταγή και το μοντέλο εξέπληξε και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις πωλήσεις που πραγματοποιεί.   

    Το VF125, το μικρό «αδερφάκι» του 185, έρχεται με τον ίδια αιχμηρή εμφάνιση αλλά χωρίς συμπλέκτη. Aνεση και ευκολία βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Σε συνδυασμό με την χαμηλή κατανάλωση του, τους μεγάλους τροχούς και τις έξυπνες πρακτικές λύσεις για τον αναβάτη του, αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο δουλειάς για όσους γράφουν πολλά χιλιόμετρα καθημερινά. Μάλιστα, εκτός από μίζα υπάρχει και μανιβέλα, για όσους την προτιμούν ως λύση έκτακτης ανάγκης.

    Στην πράξη, ο κινητήρας παρουσιάζει πολύ βελούδινη λειτουργία, με ιδιαίτερα ζωηρή απόκριση στο γκάζι και πετυχαίνει διάνα και στην οικονομία, αφού επιδεικνύει μια πολύ ικανοποιητική μέση κατανάλωση 2,2 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα,  επίδοση εφάμιλλη ακόμα και με αυτή παπιών μικρότερου κυβισμού.  .
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA