Με VF γονίδια: Σχεδίαση, όνομα και ποιότητα εφάμιλλα του μεγάλου αδερφού

    Τα γράμματα VF κατάφεραν να συνδεθούν με την σπορ ταυτότητα στα παπιά, χάρη στο VF185 και την δυναμική του σχεδίαση. Το VF125 ακολουθεί κατά γράμμα το σχεδιαστικό μονοπάτι του μεγαλύτερου μοντέλου, διατηρώντας το επιβλητικό παρουσιαστικό του. Από την πρώτη ματιά, ο αναβάτης διακρίνει τον μεγαλύτερο «οπτικό όγκο» που το VF125 επιβάλλει, χάρη στους τύπου μοτοσυκλέτας τροχούς, την ψηλή ποδιά του και το διογκωμένο κοστούμι του.

    Το «χωροδικτυώμα» πάνω από τον κινητήρα προσθέτει κάτι διαφορετικό στο μοντέλο, όπως κάνουν τα δύο πίσω αμορτισέρ με το εξωτερικό δοχείο αερίου σε κόκκινο χρώμα. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε 4 επιλογές: Μαύρο, κόκκινο και μπλε, ενώ φέτος προστέθηκε και το λευκό στην χρωματική παλέτα.

    Ποιοτικά το VF125 καταφέρνει να κινηθεί στο υψηλό άκρο της κατηγορίας, χωρίς ωστόσο να γίνει απρόσιτο σε θέμα κόστους. Τα πλαστικά του τμήματα εμφανίζονται ικανοποιητικά στην αφή, ενώ έχει γίνει πολύ καλή προσπάθεια άρτιας συναρμογής του πολύπλοκου κοστουμιού, χωρίς τριγμούς και κενά. Η στιβαρή αίσθηση είναι κάτι που ο αναβάτης λαμβάνει σε κάθε περίπτωση, με την βαφή και το φινίρισμα να κυμαίνονται σε υψηλά για την κατηγορία επίπεδα.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA