Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι ένα νέο Suzuki V-Strom για το 2021;

Suzuki V-Strom 650 2021: Ανανεώνεται;

Φήμες για επικειμένη ανανέωση του Suzuki V-Strom 650, ίσως μάλιστα με εξοπλιστική ανανέωση, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Δείτε περισσότερα.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Το Suzuki V-Strom 650 ανανεώθηκε ριζικά το 2016, ως μοντέλο 2017 και, ως μοντέλο, έχει κλείσει συνολικά 16 χρόνια παρουσίας και επιτυχίας όλο λίγες μοτοσυκλέτες και ειδικά στην χώρα μας. Ήρθε η ώρα για ανανέωση του; Αρκετές πληροφορίες κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
 
Αρχικά, όπως αναφέρουν Βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το V-Strom 650 πέρασε επιτυχώς τις «δοκιμασίες» των προδιαγραφών Euro5, πετυχαίνοντας την ίδια ισχύ των 70 ίππων μειώνοντας παράλληλα τους εκπεμπόμενους ρύπους του. Η πληροφορία προήλθε από την κατοχύρωση εγγράφων για ομολογκασιόν σχετικά με το μοντέλο. Παράλληλα, και το SV650, που φέρει τον ίδιο κινητήρα με το V-Strom 650, παίρνει το «πράσινο φως» για το 2021 περνώντας τις προδιαγραφές Euro5, αλλά με μια μικρή απώλεια ισχύος (72,4 ίπποι αντί για 75).
 
Πέρα από αυτά, πηγές από την Ασία κάνουν λόγο για ένα εξοπλιστικό φρεσκάρισμα του νέου V-Strom, το οποίο θα αποκτήσει νέα οθόνη ενδείξεων και σύστημα πολυμέσων-συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο, προφανώς ξεκλειδώνοντας πληθώρα δυνατοτήτων. Θα γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά; Μείνετε συντονισμένοι, εν αναμονή περισσότερων στοιχείων…