• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Suzuki: Test Ride Days 2023

Suzuki: Test Ride Days 2023

H Suzuki Motorcycles σε συνεργασία με επιλεγμένους επίσημους εμπόρους διοργανώνει Test Ride Days 2023 για τις νέες μοτοσυκλέτες της Suzuki.

SUZUKI: Δες όλη την γκάμα των scooter εδώ!

Οι νέες V-STROM 800 DE και GSX-8S μαζί με τις δύο νέες εκδόσεις V-STROM 1050 με 19” και 21” μπροστινό τροχό, το V-STROM 650 XT με ειδική τιμή προσφοράς αλλά και το GSX 1000 GT, το GSX 1000 και τα ολοκαίνουργια νέα scooters Avenis 125 και Address 125 θα σας περιμένουν να τα οδηγήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί για να εξασφαλίσετε το test ride σας.

Για τη συμμετοχή σας στο test ride θα πρέπει να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και την ταυτότητα σας όπως και τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι).


Το νέο Suzuki GSX-8S 2023 έρχεται με τον ολοκαίνουργιο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα που αποδίδει 81,8 ίππους και 8 kgm ροπής. Στα ηλεκτρονικά, έχουμε σύστημα ride-by-wire, Traction Control, χαρτογραφήσεις ισχύος, αλλά και το σύστημα Easy Start της Suzuki για αστραπιαίες εκκινήσεις με ένα στιγμιαίο πάτημα της μίζας, και το Low RPM Assist που διευκολύνει το ξεκίνημα από στάση.


Το νέο V-STROM 800DE δημιουργήθηκε μέσα από σκληρές αλλά εποικοδομητικές διαδικασίες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ιδανικό πακέτο για τους πελάτες της Suzuki. Για την ανάπτυξη του νέου V-STROM 800DE, η Suzuki ακολούθησε μια σειρά από βασικά βήματα με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας που εστιάζει στους πελάτες της

Καλύτερο και έτοιμο για όλα. Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας ήταν ανέκαθεν το δυνατό σημείο του V-Strom όμως η νέα γενιά προχώρησε ακόμη παραπέρα, κρατώντας φυσικά αναλλοίωτη τη φιλοσοφία που έκανε τη μοτοσυκλέτα τόσο επιτυχημένη. Με διακριτικές αλλά απαραίτητες βελτιώσεις, δύο εκδόσεις που απευθύνονται πλέον σε διαφορετικό κοινό και τιμή που δεν ξεφεύγει, μπορεί να αποτελέσει ακόμη και το πρώτο σου "μεγάλο" Adventure για να εξερευνήσεις κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο.

Test Ride 2023
Τα νέα μοντέλα της Suzuki περιμένουν να τα δοκιμάσετε
V-STROM 1050 και 1050 DE 800DE GSX-8S σας περιμένουν
Ποιο μοντέλο θα επιλέγατε;