Sunra Miku Max: Η πρακτικότητα σε άλλο επίπεδο

Με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και το χαμηλό βάρος, το νέο ηλεκτρικό scooter Miku Max της Sunra έρχεται να κατακτήσει τα στενά της πόλης.

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Αν ψάχνεις μια οικονομική λύση για μετακίνηση μέσα στην πόλη, δεν υπάρχει πιο συμφέρουσα λύση από ένα ηλεκτρικό scooter και αν θέλεις το όχημά σου να μην μοιάζει με κανένα άλλο, τότε το Miku Max είναι για σένα. Ο μοναδικός σχεδιασμός του πλαισίου με τη σέλα να «αιωρείται» το κάνει να ξεχωρίζει, αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Κινείται χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα 800 Watt της Bosch με την τελική του να περιορίζεται από τον νόμο στα 45 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτός παίρνει ρεύμα από μια μπαταρία λιθίου 60V 20Ah που δίνει αυτονομία 60 χιλιόμετρα, ενώ για μια πλήρη φόρτιση χρειάζονται μόνο 4 ώρες.

Kοινοποίησε το »


Διαθέτει θύρα USB για φόρτιση συσκευών, ενώ την πέδηση αναλαμβάνουν δισκόφρενα εμπρός και πίσω. Το βάρος του είναι μόλις 70 κιλά και σε συνδυασμό με τις μαζεμένες διαστάσεις του χαρίζει μοναδική ευελιξία που κάνει παιχνιδάκι την κίνηση στην πόλη. Είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό, πορτοκαλί, πράσινο και μπλε χρώμα με την τιμή του να έχει διαμορφωθεί στα 1.980 ευρώ και παίρνεις δώρο τον συναγερμό.


Διαβάστε ακόμα:

Kοινοποίησε το »