Αυτή είναι η νέα Triumph Rocket III παραγωγής, σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα.

Spy Pics: To Triumph Rocket III παραγωγής

Η νέα Rocket III «πιάστηκε» από κατάσκοπους σε φωτογράφηση, ενώ αποκαλύπτεται ότι… δεν θα είναι μόνο μία! Δείτε περισσότερα…

Δεν είναι κρυπτόν πλέον: Η νέα Triumph Rocket III είναι πραγματικότητα  και είναι ζήτημα χρόνου να γίνει διαθέσιμη στην αγορά. Πριν λίγο καιρό, παρουσιάστηκε επίσημα η Rocket III TFC, η πρώτη και ειδική έκδοση της μοτοσυκλέτας για… όσους προλάβουν, είναι προφανές όμως ότι η Rocket III θα γίνει και μαζικά διαθέσιμη.
 
Η φωτογραφία που βλέπετε, απεικονίζει μια Rocket III σε έκδοση παραγωγής, η οποία είναι έτοιμη 100%! Αν προσέξετε καλύτερα, δε, πίσω της διακρίνεται… άλλη μια Rocket III, σε διαφορετικό χρώμα. Κάπως έτσι, βγήκε το συμπέρασμα ότι το στιγμιότυπο προέρχεται από την διαδικασία της επίσημης φωτογράφησης, όπου οι διαφορετικές εκδόσεις των μοντέλων απαθανατίζονται για να μπουν στον κατάλογο.

Η Rocket III του πρώτου πλάνου λέγεται ότι είναι η «GT» έκδοση, η οποία θα είναι και η πληρέστερη εξοπλιστικά. Η μοτοσυκλέτα που φαίνεται πίσω της διαφέρει στις λεπτομέρειες, με ευδιάκριτο το διαφορετικό ζελατινάκι που δεν είναι διάφανο, αλλά στο χρώμα της μοτοσυκλέτας.

Ας μην ξεχνάμε, ότι η Rocket III θα είναι η ισχυρότερη Triumph της ιστορίας με κινητήρα 2,5 λίτρων που θα αποδίδει πάνω από 180 ίππους, ενώ πρόκειται μάλλον και για την μεγαλύτερη σε κυβισμό, μοτοσυκλέτα ευρείας παραγωγής που έχει βγει παγκοσμίως. Και μια αγωνία να την γνωρίσουμε και να την οδηγήσουμε, την έχουμε!