Spectro Total Tac: Λιπαντικό αλυσίδας για μέγιστη αντοχή

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας και συγκεκριμένα στο τομέα των λιπαντικών, η αμερικάνικη Spectro ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του σύγχρονου αναβάτη, προσφέρει ένα ακόμα ποιοτικό προϊόν, το σπρέι αλυσίδας Spectro Chain Lube.

Δοκιμάζουμε το σπρέι αλυσίδας Spectro Chain Lube Total Tac

Η ιστορία της Spectro ξεκινάει πολύ παλιά από την δεκαετία του ΄60 στις ΗΠΑ, όταν ο μηχανικός Robert Wehman αξιοποίησε την εμπειρία που είχε αποκομίσει στους δίχρονους κινητήρες αυτοκινήτων μέσω  της συνεργασίας του με την SAAB Αμερικής και σε συνδυασμό με την ανάγκη που είχε δημιουργηθεί στην Αμερικάνικη αγορά για ένα αποδοτικό και αξιόπιστο λάδι για δίχρονους κινητήρες, δημιούργησε τη σειρά λιπαντικών Spectro Golden. Βέβαια, η εταιρεία και οι μηχανικοί της δεν σταμάτησαν εκεί, εφόσον πλέον η γκάμα της διαθέτει μέχρι και λιπαντικά αλυσίδας και υγρά φρένων, έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την ποιότητα και τα υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Το σπρέι αλυσίδας είναι ένα προϊόν “must” για τους μοτοσικλετιστές, καθότι με λίγα χρήματα βελτιώνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής του σετ αλυσίδας-γραναζιών της μοτοσυκλέτας, ενώ είναι απλό, εύκολο και γρήγορο στη χρήση. Για το λόγο αυτό ο επίσημος εισαγωγέας της Spectro στην Ελλάδα, ΠΕΡΚΟ Α.Ε. μας έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το σπρέι αλυσίδας της εταιρείας Spectro Golden Total Tac.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δημιουργία φιλμ προστασίας απέναντι στις πιο αντίξοες συνθήκες

Το σπρέι αλυσίδας Spectro Total Tac είναι σχεδιασμένο για να παρέχει πλήρη λίπανση αλλά και προστασία, απέναντι σε αντίξοες συνθήκες όπως αυτές της βροχής, της υγρασίας, της σκόνης και του χώματος στις οποίες μπορεί να εκτεθεί η αλυσίδα μετάδοσης της μοτοσυκλέτας. Για να το επιτύχει αυτό, το σπρέι Total Tac αποτελείται από ένα συνδυασμό συνθετικών βασικών λιπαντικών πολυισβουτυλενίου μαζί με πρόσθετα που του δίνουν μια κολλώδη υπόσταση. Έτσι, το λιπαντικό καταφέρνει και “κολλάει” πάνω στην αλυσίδα, ενώ διατηρείται εκεί για αρκετά χιλιόμετρα δημιουργώντας ένα λεπτό στρώμα προστασίας πάνω σε αυτήν.

Σε μορφή αφρού, κολλάει και δεν λερώνει

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του σπρέι της Spectro, είναι η Total Tac φόρμουλα με βάσει την οποία το λιπαντικό ψεκάζεται πάνω στην αλυσίδα υπό τη μορφή αφρού, χωρίς να στάζει και να λερώνει, κάνοντας την τοποθέτησή του ακόμα πιο εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τοποθετήσετε τη μοτοσυκλέτα σε σταντ (αν έχετε διπλό ακόμα καλύτερα) και να ψεκάσετε προς τη μέσα πλευρά της αλυσίδας στο μπροστινό γρανάζι, γυρνώντας απαλά με το χέρι τον πίσω τροχό. Ύστερα θα πρέπει να το αφήσετε για περίπου 30 λεπτά , μέχρι να “κάτσει” το υγρό, να στεγνώσει και να δημιουργήσει ένα φιλμ προστασίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα