• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test: SYM VF 185

Test: SYM VF 185

Test: SYM VF 185

Test: SYM VF 185

Test: SYM VF 185

Test: SYM VF 185

Test: SYM VF 185

Test: SYM VF 185

Test: SYM VF 185

SYM VF 185: Υποψήφιο για Best Commuter 2020

 

Το νέο SYM VF 185 θα πολεμήσει στο πλευρό σου σε δρόμους πλατείες και στενά, για να επαναφέρει τη χαμένη τιμή των παπιών. Κλέβει τα πλεονεκτήματα των μοτοσικλετών και σου τα προσφέρει απλόχερα, χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

SYM: DRG 160: Το πιο εξελιγμένο scooter μικρού κυβισμού

SYM: VF125 : Το διαφορετικό παπί με προσιτή τιμή

SYM VF185 2019 
Τιμή: 2.895 ευρώ

Τι νέο φέρνει
O δυνατότερος κινητήρας σε παπί
Euro 4 με ABS
Συμπλέκτης με 6-τάχυτο κιβώτιο

+: Κινητήρας, πλαίσιο, τιμή
-: Αίσθηση μπροστινού φρένου
 
Από τη μια, οι αυστηρές προδιαγραφές Euro 4 και από την άλλη η απροθυμία των εταιριών να επενδύσουν σε μια κατηγορία με μικρές πωλήσεις στην Ευρώπη, συρρίκνωσαν τις διαθέσιμες επιλογές  παπιών στην Ελληνική αγορά και ταυτόχρονα το αγοραστικό ενδιαφέρον προς αυτή. Το νέο μοντέλο της SYM αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού,  αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη σε όσους μέχρι πρότινος άκουγαν παπιά και χασμουριόντουσαν βαριεστημένα, αναπολώντας τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος. Και το όνομα αυτού VF185 ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, το γρηγορότερο παπί της Ελληνικής αγοράς. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Nikos

    Πως γίνεται να λέγεται παπί ένα μικρό μοτοσυκλέτακι με ταχύτητες, 3λιτρα και βάλε κατανάλωση καθώς και 2700 Ευρ. μου φαίνεται παράξενο, ακόμη περισσότερο παράξενο είναι ότι τα βλέπετε και φυσιολογικά αλλά μάλλον όλο αυτό είναι ένα κακόγουστο μαρκετινγκ

      2