Royal Enfield Himalayan: Ένα adventure για όλους

Royal Enfield Himalayan: Ένα adventure για όλους

To Himalayan εισέρχεται στην Euro 5 εποχή με σημαντικές αναβαθμίσεις, παραμένοντας ωστόσο μια ευέλικτη αυθεντική μοτοσυκλέτα περιπέτειας

Διαχρονικό adventure με σύγχρονες πινελιές

Το νέο Himalayan διαθέτει το Royal Enfield Tripper, τη συσκευή πλοήγησης στροφή-προς-στροφή της μάρκας για οδηγίες σε πραγματικό χρόνο, κατασκευασμένη με την πλατφόρμα GoogleMaps, που συνδυάζεται με την εφαρμογή Royal Enfield στο smartphone του οδηγού.

Διαθέτει επίσης απενεργοποιούμενο ABS για το πίσω φρένο, παρέχοντας στον οδηγό πρόσθετες επιλογές απόδοσης ανάλογα με τις δικές τους απαιτήσεις και προτιμήσεις. Η απενεργοποίηση του ABS επιτρέπει στον πίσω τροχό να μπλοκάρει και να ολισθαίνει κατ επιλογή , κάνοντας την οδήγηση εκτός δρόμου και σε μονοπάτια ακόμα πιο συναρπαστική για τους λάτρεις αυτού του είδους οδήγησης. Με μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια των αναβατών, η νέα Himalayan είναι επιπλέον εξοπλισμένη με αυτόματο διακόπτη ενεργοποίησης των alarm ώστε να προειδοποιεί τους υπόλοιπους οδηγούς των κοντινών οχημάτων σε περίπτωση κινδύνου. Όλες οι Himalayan καλύπτονται με εγγύηση και οδική βοήθεια για 3 χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εργονομία που στοχεύει στην άνεση

Το μοντέλο διαθέτει βελτιωμένο αφρώδες υλικό στα καθίσματα, επιτρέποντας στους αναβάτες να απολαμβάνουν περισσότερη άνεση και πιο ξεκούραστα ταξίδια.  Ο επανασχεδιασμένος ανεμοθώρακας έχει βελτιώσει την ροή του αέρα, κάνοντας την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες πιο ήσυχη και τις μεγάλες διαδρομές λιγότερο κουραστικές. Η πίσω σχάρα έχει τώρα μια επιπλέον πλάκα για να εξασφαλίσει ακόμα ασφαλέστερη στερέωση και μεταφορά οποιωνδήποτε αποσκευών. Επιπλέον, η βάση της πίσω σχάρας έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα σε ύψος, διευκολύνοντας την φόρτωση. Τα νέα εργονομικά προσαρμοσμένα κάγκελα προστασίας αφήνουν περισσότερο χώρο διαθέσιμο για τα πόδια του αναβάτη, βελτιώνοντας έτσι τη άνεση της θέσης οδήγησης.

Χωμάτινοι τροχοί 21/17 ιντσών και κατανάλωση μόλις 3 λίτρα

Ο μονοκύλινδρος αερόψυκτος κινητήρας των 411κ.εκ. αποδίδει 24 ίππους στις 6.500σαλ. και μέγιστη ροπή 32ΝΜ στις 4.500σαλ. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός κιβωτίου 5 σχέσεων, ενώ η κατανάλωση περιορίζεται στα 3λ./100χλμ. Δύο δισκόφρενα, 300mm μπροστά και 240mm πίσω, φροντίζουν για την πέδηση του μοντέλου. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 21 και 17 ιντσών μπροστά και πίσω αντίστοιχα και το συνολικό βάρος με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 15 λίτρων ανέρχεται στα 191 κιλά.

Οι τιμές της νέας Himalayan Euro 5 είναι οι ακόλουθες:
Μονόχρωμη 5.390 ευρώ (Granite Black & Gravel Grey)
Δίχρωμη 5.490 ευρώ (Pine Green, Mirage Silver, Rock Red & Lake Blue)

Με τροχούς 21/17 ιντσών και απενεργοποιούμενο ABS
3 χρόνια εγγύηση και Οδική βοήθεια
Με Euro 5 κινητήρα και συσκευή πλοήγησης
Αν δεν είναι το Himalayan value for money τότε ποιο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »