Ποια είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα;

Ποια είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα;

H πιο γρήγορη για να γράφεις χρόνους;
Η πιο φθηνή για να μην χάσεις τη μπάλα από το λογαριασμό;
Αυτή που τα προσφέρει όλα σε μια value for money τιμή;
Αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου;

H πιο γρήγορη για να γράφεις χρόνους

Η ελευθερία και η αδρεναλίνη που προσφέρει μια μοτοσυκλέτα δύσκολα μπορείς να την βρεις σε άλλο όχημα. Για αυτό το λόγο για πολλούς πρέπει να έχει τις επιδόσεις στο της. Να είναι σχεδιασμένη ώστε να πιάνει υψηλές ταχύτητες γρήγορα και να σταματάει τα χρονόμετρα της πίστας σε αγωνιστικά νούμερα. Οι δυνατότητες στο κομμάτι των επιδόσεων είναι ικανές στα μάτια των αναβατών να τραβήξουν από τη μάζα κάποιο μοντέλο, κάνοντας το ποθητό και να ξεχωρίζει.
 

Η πιο φθηνή για να μην χάσεις τη μπάλα από το λογαριασμό

Για άλλους σημασία έχει η οικονομία και το μη στραγγάλισμα του τραπεζικού λογαριασμού τους από την απόκτηση μιας μοτοσυκλέτας. Το μικρό κόστος απόκτησης κάποιων μοντέλων, τα κάνει να μοιάζουν η ιδανική και η καλύτερη επιλογή στο μυαλό των καταναλωτών που αναζητάνε ένα μέσο μετακίνησης χωρίς να δώσουν ένα «σκασμό» χρήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αυτή που τα προσφέρει όλα σε μια value for money τιμή

Για αρκετούς σημασία έχει η μοτοσυκλέτα να προσφέρει αρκετές δυνατότητες σε μια «τίμια» τιμή. Δεν τους νοιάζει να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν ένα πιο ακριβό ή λιγότερο δημοφιλές αλλά με καλύτερο εξοπλισμό μοντέλο που είναι πιο ολοκληρωμένο από τα πιο φθηνά δίτροχα. Η αλήθεια είναι ότι κάποιος είναι πιο εύκολο να «ζήσει» με κάποιες υποχωρήσεις σε επιδόσεις ή ποιότητα αν συνολικά έχει ένα «τίμιο» όχημα, το οποίο έχει αποκτήσει σε μια λογική τιμή.
 

Αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου

Μπορεί τα supersport, τα μεγάλα on-off και τα cruiserνα είναι ίσως από τα πιο εντυπωσιακά κι ποθητά μοντέλα στο κόσμο της μοτοσυκλέτας αλλά αυτό δεν τα κάνει αυτόματα και τα καλύτερα, μιας και για πολλούς αναβάτες είναι «ουσιαστικά» άχρηστα. Για κάποιους η καλύτερη μοτοσυκλέτα είναι αποκλειστικά αυτή που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες, που μπορεί να είναι ακόμα κι ένα scooterή παπί.
 
Για σένα ποια είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα;