Piaggio Medley σε τιμή έκπληξη!

Σημαντική έκπτωση σε όλη τη δημοφιλή γκάμα των Medley με κινητήρες 125 και 150 κυβικών σε νέες χαμηλότερες τιμές, μάθε περισσότερα...

Το Medley τραβάει τα βλέμματα με το μοναδικό του στυλ, απόλυτη έκφραση του αυθεντικού σχεδιασμού Piaggio, όμως αυτό που σίγουρα θα σας κερδίσει είναι ο συνδυασμός της κομψής εμφάνισης με ουσιαστική πρακτικότητα και οδηγική ασφάλεια. Η Piaggio κάνει την απόκτηση ενός Medley πιο εύκολη από ποτέ με τις τιμές να ξεκινούν από τα 2.770 ευρώ για την έκδοση των 125 κυβικών και 2.890 ευρώ για αυτή των 150 κυβικών.

Το Medley συνδυάζει αρμονικά, κλασσικές πινελιές και luxury αίσθηση, ενώ δεν λείπει από την παλέτα και το δυναμικό – φουτουριστικό στοιχείο. Βαφή, ποιότητα υλικών, φινίρισμα και συναρμογή πλαστικών βρίσκονται σε κορυφαία επίπεδα για την κατηγορία – και όχι μόνο. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας στην καρδιά του Piaggio Medley διαθέτει σύστημα Start&Stop με την κωδική ονομασία RISS (Regulator Inverter Start & Stop System). Ουσιαστικά, το σύστημα αυτό σβήνει αυτόματα τον κινητήρα μετά από 3-7 δευτερόλεπτα αδράνειας (...περισσότερα).



Tο Medley τοποθετείτε, έτσι, στην κορυφή της κατηγορίας σε ό,τι αφορά στους αποθηκευτικούς χώρους, ξεπερνώντας ακόμα και scooter μεγαλύτερου κυβισμού (και διαστάσεων) σε αυτό τον τομέα! Διαθέτει ένα πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα, ικανό να χωρέσει δύο full face κράνη, ενώ και στην ποδιά, υπάρχουν δύο ανισομεγέθη ντουλαπάκια.



Φυσικά, η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, όπως φαίνεται και από το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος ABS δύο καναλιών με δίσκους 260 και 240 mm και ελαστικά μεγάλης διαμέτρου 16” και 14” εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Piaggio Medley 150.



Αντικειμενικά όμορφο, πλήρως εξοπλισμένο και με μια τιμή που βγάζει νοκ άουτ τους βασικούς του ανταγωνιστές, αποτελεί ένα από τα καλύτερα «deal» της αγοράς! Το μόνο που μένει είναι να περάσετε από ένα κατάστημα Piaggio για να επιλέξετε την έκδοση που σας ταιριάζει: Medley, Medley S ή Medley Special Edition!

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.piaggio.com/gr_EL/