• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
  Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το νέο Piaggio Medley 150.

Χαρακτηριστική "Made in Italy", φινετσάτη σχεδίαση.

Η ποιότητα κατασκευής του scooter πραγματικά εκπλήσσει ευχάριστα!

Ίσως και το πιο δυνατό χαρτί του νέου Medley: Ο χώρος κάτω από την σέλα.

Test: Piaggio Medley 150

Δοκιμάζουμε το Medley 150 της Piaggio, ένα scooter το οποίο παρουσιάζει ένα εξαιρετικά δελεαστικό πακέτο και ήδη κερδίζει τις καρδιές των Ελλήνων αναβατών.

Τιμή: 3.040 ευρώ  
Χρώματα: Γκρι, Μπλε, Λευκό  

+: Ποιότητα κατασκευής, εξοπλισμός, αποθηκευτικοί χώροι, ολοκληρωμένη παρουσία 
-: Θέλαμε λίγη δύναμη ακόμη ψηλά

Καιρό είχε να παρουσιάσει η Piaggio μια πρόταση στα 150 κ.εκ. και η ανακοίνωση του Medley, σε εκδόσεις 125 και 150, τράβηξε την προσοχή των  αναβατών που «ψάχνονται» στην κατηγορία των μικρών, αστικών, luxury scooter. Με τον ανταγωνισμό να έχει θέσει τον πήχη ψηλά, η αποστολή του Medley είναι δύσκολη και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε το πώς οι Ιταλοί απήντησαν σε αυτή την πρόκληση. 

Αντεπίθεση, λοιπόν, από την Piaggio σε μια κατηγορία – φωτιά, που μπορεί να μην συνταράσσει συθέμελα τον κόσμο της μοτοσικλέτας με τα χαρακτηριστικά της, σημειώνει όμως πολύ μεγάλες πωλήσεις και τα μοντέλα που ανήκουν σε αυτή, αποτελούν το καθημερινό μεταφορικό μέσο για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Το νέο Medley, τοποθετείται στην γκάμα της Piaggio ανάμεσα στο Liberty και στο γνωστό best – seller, Beverly, συνδυάζοντας στοιχεία και από τα δύο, οπότε αναλόγως της οπτικής που το εξετάζει κανείς, το βλέπει σε μεγάλο Liberty ή σαν μικρό Beverly. 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Mototriti

   Απάντηση: To συγκεκριμένο άρθρο αφορά το μπροηγούμενο μοντέλο. Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο οδηγικό του μοντέλου του 2020 εδώ: https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Piaggio-Medley-125-150-2020-Odhgoyme-sthn-Italia_128155.asp

     4
 • jnb5877

  Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε κι επιμελώς το αποκρύπτετε ή έχετε άγνοια του θέματος αλλά η Piaggio για το συγκεκριμένο της μοντέλο έστειλε επιστολές ανάκλησης που με λίγα λόγια λέει να το φέρετε σιγά σιγά μέχρι το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο service της εταιρείας γιατί υπάρχει πρόβλημα στο πλαίσιο και χρειάζεται ενισχύσεις γιατί μπορεί να σπάσει.Στον αντίποδα ως δώρο δίνει έναν χρόνο ακόμα εγγύηση κι έτσι γίνεται τριετής.Το αγόρασα το 2016 και το πούλησα το 2017 κιέψαχνα να βρω τον αγοραστή να τον ειδοποιήσω για να μην σκοτωθεί.Να τα λέμε κι αυτά αγαπητό Mototriti για να ενημερώνονται οι υποψήφιοι αγοραστές.

    158