CB 500X

CB 650R

X-ADV

Forza

SH

GTR 150

Όλα τα νέα Honda στη Motorrad Βιταλιώτης

Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ένα από τα καινούργια μοντέλα της Honda, στη Motorrad Βιταλιώτης θα βρεις ετοιμοπαράδοτα όλα τα best seller.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

H Motorrad Βιταλιώτης ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Honda και εκεί θα βρείς ετοιμοπαράδοτα όλα τα νέα μοντέλα και φυσικά τα best seller του Ιάπωνα κατασκευαστή. Το έμπειρο προσωπικό θα σου αναλύσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες κάθε μοντέλου και θα σου προτείνει το ιδανικό με σεβασμό στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σου. Το μεσαίου κυβισμού on-off CB 500X που φιγουράρει συνεχώς στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων εδώ και πολλούς μήνες, το X-ADV με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που ισορροπεί μεταξύ μοτοσυκλέτας και scooter και το μοναδικό CB 650R με την μοναδική εμφάνιση που συνδυάζει το σύγχρονο με το retro, σε περιμένουν να τα δεις από κοντά και να τα αποκτήσεις μέσα από ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Αν πάλι ψάχνεις το ιδανικό όχημα για να αντιμετωπίσεις την κίνηση της πόλης και να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα, η Motorrad Βιταλιώτης έχει τις καλύτερες λύσεις πάντα με την υπογραφή της Honda. Το Forza 300 τάραξε τα νερά των GT scooter με την εμφάνιση, τον εξοπλισμό, την ποιότητα και τις επιδόσεις του, ενώ το SH στα 150 και 300 κυβικά παραμένει ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της εταιρείας και όχι άδικα. Το GTR 150 μπήκε δυναμικά στο απαιτητικό ρινγκ των παπιών, δημιούργησε μια νέα κατηγορία για τα ελληνικά δεδομένα και έχει ήδη γίνει αγαπητό από τους αναβάτες.

Και μην ξεχνάς ότι η Motorrad Βιταλιώτης είναι επίσημος αντιπρόσωπος και των εταιρειών SYM, Modenas και Daytona και διαθέτει μεγάλη γκάμα από γνήσια αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτας των συγκεκριμένων εταιρειών. Αν ψάχνεις για εγγυημένο service και άλλες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες afrer sales, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την Motorrad Βιταλιώτης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 244, Περιστέρι
τηλ.: 210.5741021 / 210.5768083
www.motorrad.com.gr

Διαβάστε ακόμα: