net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Yamaha X-Max 400 αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο X-Max 250 και στο Tmax 530.

Ένα άλλο ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στο συγκεκριμένο design, είναι το γεγονός πως, η όψη του scooter… αλλάζει, ανάλογα με τη γωνία που το εξετάζεις!

Oδηγούμε στην Ιταλία: Yamaha X-MAX 400

Το νέο Yamaha X-Max 400 αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο X-Max 250 και στο Tmax 530. Υπέρ-άνετο, δυνατό, με υψηλή τελική και μεγάλες ικανότητες, τόσο σε αστική χρήση, όσο και σε ταξίδι.

 
Στην απολαυστική όσο και εξαντλητική παρουσίαση του Yamaha X-Max, διανύσαμε περισσότερα από 200 χιλιόμετρα, τόσο στο μποτιλιαρισμένο κέντρο του Μιλάνου, όσο και στον επαρχιακό, στη λίμνη του Κόμο. Από το μποτιλιάρισμα δηλ. ενός σύγχρονου αστικού κέντρου, όπου κινούμασταν ανάμεσα σε σειρές αυτοκινήτων, για ώρες ατελείωτες, βρεθήκαμε να κάνουμε έως και sport οδήγηση σε επαρχιακό αλλά και στον αυτοκινητόδρομο. Tο X-Max 400 απεδείχθη scooter-κλειδί που δεν απογοητεύει πουθενά. Πιο δυνατό, πιο πολυτελές και πολύ πιο φρέσκο από το X-Max 250, είναι ταυτόχρονα compact, ευέλικτο και sport. Επιπλέον, για όσους τρομάζουν λίγο με την τιμή του Tmax, στην τιμή που θα διατίθεται το X-Max 400, τα κάνει όλα και συμφέρει.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ