Οδήγησε τη Vespa Primavera 125

Οδήγησε τη Vespa Primavera 125

Αν θέλεις να οδηγήσεις τη Vespa Primavera 125 δεν έχεις παρά να κλείσεις ένα test ride στη Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι.

Κλείσε τώρα ένα test ride και οδήγησε τη Vespa Primavera 125.

Η Primavera είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και οι σχεδιαστές της Vespa έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την παραδοσιακή της εμφάνιση, αλλά την έχουν εκσυγχρονίσει πλήρως και έχουν προσθέσει άκρως μοντέρνες πινελιές, ώστε να συμβαδίζει με τα πρότυπα της εποχής. Οι καμπύλες κυριαρχούν σε όλο της το μήκος και παραμένει μοντέρνα και στιλάτη σε όποιο σημείο κι αν την κοιτάξεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έγχρωμη TFT οθόνη 4,3 ιντσών

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία εξοπλισμού της Primavera είναι η ολοκαίνουργια έγχρωμη TFT οθόνη των 4,3 ιντσών η οποία εκτός από τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως ταχύμετρο, μερικό – ολικό χιλιομετρητή, θερμοκρασία περιβάλλοντος, στάθμη βενζίνης και άλλα, δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών τρόπων απεικόνισης των πληροφοριών και διαθέτει αισθητήρα φωτός, ώστε να ρυθμίζεται αυτόματα η φωτεινότητά της ανάλογα με τις συνθήκες. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο Vespa Multimedia Platform (VMP), το οποίο επιτρέπει στον αναβάτη να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με την οθόνη και να επεξεργάζεται τις κλήσεις του και πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή. Το VMP δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης, των κλήσεων και της μουσικής ή να ενεργοποιήσει τις φωνητικές εντολές από τα κουμπιά στο τιμόνι της Vespa.

11 ίπποι και χώρο για full face κράνος κάτω από τη σέλα.

Το κινητήριο σύνολο με το οποίο εξοπλίζεται η Primavera 125 αποδίδει 11 ίππους στις 8.000 σ.α.λ και 10,4 Nm ροπής στις 6.750 σ.α.λ. Πρόκειται για έναν σύγχρονο, 3-βάλβιδο κινητήρα της σειράς i-get με τροφοδοσία από ηλεκτρονικό ψεκασμό που υπόσχεται κατανάλωση μόλις 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Κάτω από τη σέλα χωράει ένα full face κράνος και περισσεύει χώρος για γάντια ή αδιάβροχα, ενώ υπάρχει και ένα μικρό ντουλαπάκι στην ποδιά με θύρα USB

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »