Οδήγησε μια καθαρόαιμη supermoto

Ζήσε την αξέχαστη εμπειρία οδήγησης μιας supermoto παγκοσμίου επιπέδου στην πίστα της Σπάρτης. Δες πώς θα κλείσεις θέση.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η αγωνιστική ομάδα Team MOTUL Wolf-Racing και ο Γιώργος Παρασκευάς είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τους αγώνες supermoto. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια είναι οι πιο κατάλληλοι για να σε μυήσουν στον μαγικό κόσμο αυτού του εντυπωσιακού αθλήματος.

Αν λοιπόν θέλεις να οδηγήσεις μια καθαρόαιμη αγωνιστική supermoto στο φυσικό της περιβάλλον, δηλαδή την πίστα και συγκεκριμένα την Sparta Racing Circuit MOTUL, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με τη Wolf Racing. Η ομάδα διαθέτει προς ενοικίαση μια Honda CRF450 του 2019 βελτιωμένη σε όλους τους τομείς με κορυφαία προϊόντα, που μπορεί άνετα να σταθεί δίπλα σε αντίστοιχες supermoto παγκοσμίου επιπέδου. Μάθε περισσότερες πληροφορίες και κλείσε θέση τηλεφωνώντας στο 2106741010 και το 6977918180.

Επίσης, υπάρχει και μια δεύτερη μοτοσυκλέτα, επίσης Honda CRF450 του 2009 για πιο εύκολη είσοδο στον κόσμο του supermoto. Η σχολή WRRS (wolf racing-ride school) σύντομα θα εχει στον "προς ενοικίαση" στόλο της τέσσερα SS300 μπαίνοντας και στον κόσμο των street εκπαιδεύσεων!

Το έμπειρο προσωπικό της Wolf Racing εξειδικεύεται στον τομέα της βελτίωσης αναρτήσεων, κινητήρα και πλαισίου. Μεγάλος και σημαντικός τομέας που ο Γιώργος Παρασκευάς και η ομάδα του έχουν αναπτύξει, οργανώσει και εξελίξει είναι αυτός των τροχών της μοτοσυκλέτας. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από την εμπλοκή του στους αγώνες, την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών αλλά και η πολυετής συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους που εκπροσωπεί όπως Ohlins, Andreani, K-tech, Nitron και πολλούς άλλους, εγγυώνται την άριστη και άμεση εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας στην μοτοσυκλετα του πελάτη και την παροχή υποδειγματικής ποιότητας υπηρεσιών. Η επιλογή της Wolf Racing είναι μονόδρομος για απαιτητικούς αναβάτες που ζητούν εγγυημένες λύσεις και αξιόπιστες προτάσεις για τη μοτοσυκλέτα τους. Η Wolf Racing είναι μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες της Ελληνικής αγοράς στα special αξεσουάρ και ανταλλακτικών ανάρτησης, τροχών, κινητήρα και πλαισίου με διαθεσιμότητα που ξεπερνά τους 7.000 κωδικούς! Σύντομα θα μπορείτε on-line, στο νέο e-shop της εταιρίας να κάνετε πολύ εύκολα τις αγορές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μεσογείων 235, Νέο Ψυχικό
Τηλ.: 2106741010

www.wolf-racing.gr
Facebook Page