Νέο SYM Jet14 2021 - Παρουσιάστηκε

Ντεμπούτο στις διεθνείς αγορές κάνει, ανανεωμένο, το SYM Jet 14. Δείτε τι αλλάζει στο μοντέλο.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Σε φάση γενικής ανανέωσης της γκάμας της βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η SYM, αποκαλύπτοντας και το ανανεωμένο Jet14 2021. To αστικού προσανατολισμού scooter έρχεται με εμφανείς αλλαγές στην σχεδίαση, κυρίως στο εμπρός μέρος όπου χρησιμοποιούνται νέα φωτιστικά σώματα LED. Της ίδιας τεχνολογίας είναι πλέον και το πίσω φωτιστικό σώμα.
 
Παράλληλα, το νέο SYM Jet14 εξοπλίζεται με θύρα USB που υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης κινητού τηλεφώνου ή ηλεκτρονικών συσκευών. Παράλληλα, οι κινητήρες που εξοπλίζουν το μοντέλο συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές Euro 5. To μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες 125 και 200 κυβικών, με επιλογές αερόψυκτου και υγρόψυκτου κινητήρα στα 125.

 

Ο υγρόψυκτος τετραβάλβιδος κινητήρας των 125 κυβικών είναι ισχυρότερος από τον απερχόμενο, αγγίζοντας τους 12,9 ίππους και 1,1 kgm ροπής. Για όσους προτιμούν τον αερόψυκτο των 169 κ.εκ. (Jet14 200), μιλάμε για απόδοση 12,4 ίππων, ενώ ο αερόψυκτος των 125 κ.εκ. αποδίδει 11,4 ίππους.

Το μοντέλο με τον υγρόψυκτο κινητήρα των 125 κυβικών θα εξοπλίζεται με σύστημα ABS δύο καναλιών και διπλό αμορτισέρ πίσω, όπως ακριβώς αυτό των 200 κυβικών, με το αερόψυκτο μοντέλο να φέρει σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. 


 
Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και την άφιξη του και στην αγορά μας.