Η BMW F 900 R Force

BMW F 900 R Force

BMW F 900 R Force

Νέα «αεροπορική» BMW F 900 R Force

Μια νέα έκδοση της BMW F 900 R σε περιορισμένο αριθμό, προς τιμήν της αεροπορίας, δημιουργήθηκε στην Γαλλία και οφείλουμε να πούμε, ότι μας φαίνεται υπέροχο! Δείτε περισσότερα…

Η αντιπροσωπεία της BMW στην Γαλλία παρουσίασε μια νέα έκδοση της F 900 R, με έμπνευση από την αεροπορία και, ακόμα πιο συγκεκριμένα, από τον συναρπαστικό κόσμο των Aerobatics. Αυτή λοιπόν είναι η νέα BMW F 900 R Force, που θα διατεθεί αποκλειστικά σε 300 κομμάτια και μόνο εντός Γαλλίας.
 
H ειδική έκδοση αυτή της F 900 R αρχικά κοσμείται από την χρήση σκούρου μπλε και φθορίζοντος κίτρινου σε όλη του την έκταση. Η μοτοσυκλέτα λαμβάνει επίσης καρίνα κινητήρα και κάλυμμα πίσω σέλας στους ίδιους χρωματισμούς, αλλά και το μικρό ζελατινάκι πάνω από το εμπρός φωτιστικό σώμα. Μηχανολογικά το μοντέλο δεν φέρει αλλαγές, ωστόσο εξοπλίζεται με το πακέτο Shifter PRO, το οποίο φυσικά περιλαμβάνει Quickshifter για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.
 
Επιπλέον, όλα τα κομμάτια της νέας ειδικής έκδοσης αυτής θα γίνουν διαθέσιμα και με την δυνατότητα περιορισμού της ισχύος στους 47,6 ίππους, για την συμμμόφωση με δίπλωμα Α2, ώστε το μοντέλο να είναι πιο ελκυστικό και σε νέους αναβάτες. Η τιμή του ανακοινώθηκε στα 9.790 ευρώ στην γαλλική αγορά, 900 ευρώ παραπάνω σε σχέση με την τιμή της βασικής έκδοσης.