• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Moto Petsas: Μέγας χορηγός του 6ου Scooter Rally Αντοχής

Moto Petsas: Μέγας χορηγός του 6ου Scooter Rally Αντοχής

Το 6ο Scooter Rally Αντοχής θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Μαΐου στην Φωκίδα και η κάθετη μονάδα Moto Petsas, θα είναι ο μεγάλος χορηγός.

HONDA: ADV350 αυτό το scooter σε πάει στο χώμα.

Το Scooter Rally Αντοχής είναι μια διοργάνωση για scooter και μοτοσυκλέτες, με τα χαρακτηριστικά: περιήγηση - παιχνίδι – αγώνας. Η εκδήλωση που γίνεται κάθε Μάιο δημιουργήθηκε με απώτερο στόχο:
  • να ενώσει μοτοσυκλετιστικές παρέες
  • να ενώσει μοτοσυκλετιστικά club και forum
  • να ενώσει ανθρώπους με διαφορετική οδηγική εμπειρία
  • να ενώσει αναβάτες διαφορετικών δικύκλων τόσο σε φιλοσοφία όσο και σε κυβικά
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η κάλυψη μιας μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης (300-350 χλμ) σε περίπου 8-10 ώρες οδηγώντας κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με ασφάλεια και φυσικά ακολουθώντας τον Κ.Ο.Κ. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν υπάρχει κανενός είδους αγωνιστικός χαρακτήρας στην διοργάνωση αυτή και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει ο κάθε συμμετέχων.
 
Το Scooter Rally Αντοχής επιθυμεί να καθιερωθεί σαν ένα πανελλήνιο γεγονός που μπορεί να διεξαχθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αυτής της χώρας, να νιώσουν την φύση και να μυρίσουν τις ευωδιές των βουνών των κάμπων και της θάλασσας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η εκκίνηση θα δοθεί από την ταβέρνα "Ομφαλός" στο 5οχλμ. Εθνικής Οδού Δελφών - Αράχωβας στις 28 Μαϊου 2022 και ώρα 10:30 ενώ ο τερματισμός θα γίνει στις 29 Μαϊου 2022 στην Ιτέα Φωκίδας μπροστά στην καφετέρια "Sofita" επί της 28ης Οκτωβρίου 109 στην παραλία Ιτέας.
 
Moto Petsas θα είναι παρούσα με τη Honda Motorcycles στην εκκίνηση και στον τερματισμό του rally με στατική παρουσία δικύκλων της Honda σε ειδικές τέντες όπου θα είναι δυνατή και διενέργεια test rides ενώ από τη Moto Petsas θα απονεμηθούν και δώρα στους νικητές αλλά και στο σύνολο των συμμετεχόντων στο rally.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988
Fax: 2109587256
www.motopetsas.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

HONDA