Κλείσε ραντεβού on line και οδήγησε το επόμενο Honda σου

Μια νέα υπηρεσία σου επιτρέπει να κλείσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ραντεβού για test ride.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Στην Promoto Ginossatis γνωρίζουν καλά ότι για να γνωρίσεις καλύτερα μια μοτοσυκλέτα και να δεις τις πραγματικές τις δυνατότητες πρέπει να την οδηγήσεις. Για το λόγο αυτό δημιούργησαν μια νέα υπηρεσία που σου επιτρέπει να κλείσεις μέσω internet ραντεβού για test ride κάνοντας έτσι τη διαδικασία απλή και γρήγορη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις αρχικά στο www.promoto.gr. Από εκεί ακολουθείς τα βήματα που σε καθοδηγούν ώστε να κλείσεις ραντεβού. Επιλέγεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και την ημέρα και την ώρα που θέλεις να το οδηγήσεις. Τέλος συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στην ηλεκτρονική φόρμα και η αίτησή σου είναι έτοιμη.

Ο διαθέσιμος στόλος ανανεώνεται συνεχώς με όλα τα νέα μοντέλα ώστε να μπορείς να οδηγήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει και να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα πριν αγοράσεις. Μάλιστα, η Promoto Ginossatis φροντίζει να έχει και μοντέλα που δύσκολα βρίσκεις για test ride, όπως το εντυπωσιακό CMX 1100 Rebel DCT!

Η διεξαγωγή όλων των tes tride της Honda πραγματοποιείται από το κατάστημα στον Αγιο Δημήτριο (Αγίου Δημητρίου 16). Προκειμένου να πραγματοποιήσεις ένα test ride θα πρέπει να έχεις μαζί σου:

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

  • Δίπλωμα οδήγησης ελληνικό ή αντίστοιχο αναγνωρισμένο από την Ε.Ε. (Το δίπλωμα οδήγησης θα πρέπει να καλύπτει την ιπποδύναμη του οχήματος το οποίο θα δοκιμάζεται)

  • Ταυτότητα

  • Κράνος


 

  • Για να κλείσεις το test ride σου κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  • Για να δεις αναλυτικά τους Όρους & τις προϋποθέσεις διεξαγωγής του test ride κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »