• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
ΚΤΜ 890 SMT: Κατασκοπευτικές φωτογραφίες από δοκιμές

ΚΤΜ 890 SMT: Κατασκοπευτικές φωτογραφίες από δοκιμές

Με βάση τον κινητήρα της σειράς 890, η KTM δοκιμάζει το SMT στα ισπανικά εδάφη, θέλοντας να προσθέσει μια ακόμη μοτοσυκλέτα στη γκάμα της, η οποία όμως θα διαθέτει πιο σπορ-τουριστικό χαρακτήρα για ταξίδια και απόλαυση μέσα στην πόλη.

KTM SMT 890: Θα φορέσει και το μοτέρ του 990

Όσο η KTM κάνει τις προσπαθεί να ολοκληρώσει τη δημιουργία του μεγαλυτέρου σε κυβισμό κινητήρα 990, ταυτόχρονα κάνει δοκιμές για τα επόμενα μοντέλα παραγωγής. Έτσι βλέπουμε να δοκιμάζεται το SMT που θα κυκλοφορήσει λογικά μέσα στο επόμενο έτος ,με τον κινητήρα των 890 κυβικών, προς το παρόν. Λογικά για να μην στερήσει πωλήσεις του μοντέλου, θα το βγάλει στην αγορά απΆ ευθείας ως 990, καθώς ο προηγούμενος κινητήρας θα σταματήσει να παράγεται.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τουριστική έκδοση με 17άρηδες τροχούς

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, το νέο μοντέλο θα εφοδιάζεται με τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών για να τονίσει τον πιο ΅δρομίσιοΆ χαρακτήρα του, καθώς δεν στοχεύει τόσο στις εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά στους πιο "ανήσυχους" αναβάτες που θέλουν δύναμη και ευελιξία στην πόλη και άνεση στα ταξίδια. Ακολουθεί τη φιλοσοφία των πρώτων SMT που εμφανίστηκαν στις αρχές της χιλιετίας, συνδυάζοντας την έντονα σπορ οδήγηση, αλλά και ταξιδιάρικο χαρακτήρα.

Τουριστική έκδοση με 17άρηδες τροχούς 
Αναμένει την τοποθέτηση του 990 κινητήρα
Σπορ χαρακτήρας με ταξιδιάρα ψυχή
Θα είναι άξιος αντικαταστάτης της πρώτης γενιάς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »