To GSX-R 750 του Garaffo.

Ιταλός έχει 100.000 χιλιόμετρα με GSX-R 750 και δεν το αλλάζει με τίποτα

Αυτή είναι η ιστορία ενός Ιταλού αναβάτη, που κλείνει 12 χρόνια με το GSX-R 750 του και δηλώνει σφόδρα ερωτευμένος. Πόσο ζωή ακόμα πιστεύετε ότι έχει το Gixxer;

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Για πολλούς η μοτοσυκλέτα είναι πάθος ασυμβίβαστο. Και αυτό ισχύει, ακόμη και αν έχουν ένα «σκληροπυρηνικό» supersport «εργαλείο» που έχει απαιτήσεις σε οδήγηση και συντήρηση. Και όμως, κάποιες σχέσεις ξεπερνάνε τα στερεότυπα και τα συνηθισμένα: Αυτή είναι η ιστορία ενός Ιταλού αναβάτη με το όνομα Giovanni Garaffo, η οποία δημοσιεύθηκε στον ιταλικό ειδικό τύπο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Ο Garaffo είναι ιδιοκτήτης ενός GSX-R 750, χρονολογίας 2007 και έχει κάνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, πάνω από 100.000 χιλιόμετρα μαζί του. Τέτοια χιλιόμετρα είναι σχεδόν… ανήκουστα και ειδικά για την κατηγορία των supersport. Όμως ο Garaffo, που αγόρασε την μοτοσυκλέτα το 2009 με μόλις 700 χιλιόμετρα, συνεχίζει να την χρησιμοποιεί δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν την αλλάζει με τίποτα!
 
Συγκεκριμένα είπε: «Ταξιδεύω σε μεγάλες αποστάσεις και ήταν απαραίτητο να έχω μια τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα. Αν θα ήθελα να αλλάξω μοντέλο τα τελευταία χρόνια; Όχι, δεν είχα ποτέ τον πειρασμό. Τουλάχιστον όχι μέχρι να βρω μια μοτοσυκλέτα με την σχέση ισχύος-βάρους που έχει το GSXR.»
 
«Είχα μόνο κάτι ηλεκτρικά θέματα, που με ανάγκασαν να αλλάξω πηνία δύο φορές. Έχω τοποθετήσει νέο διακόπτη, που ενεργοποιεί το βεντιλατέρ στους 90 βαθμούς αντί στους 104, που είναι πολύ αργά για να ψύξεις τα συστήματα της μοτοσυκλέτας».
 
Εμείς του ευχόμαστε καλά χιλιόμετρα και πάνω από τις 100.000!
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »