• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Isle of Man: Ρεκόρ ταχύτητας ο Hickman, πολυνίκης ο Dunlop

Isle of Man: Ρεκόρ ταχύτητας ο Hickman, πολυνίκης ο Dunlop

Μέσα σε 3 μέρες, ο κορυφαίος αγώνας Isle of Man ΤΤ για το 2023 μας έχει ήδη χαρίσει 2 δυνατές συγκινήσεις. Ο Hickman έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας με τη BMW S 1000 RR, πιάνοντας τα 321,8 χ.α.ω, ενώ ο Dunlop απέσπασε την 23η νίκη του, επίδοση που τον κάνει τον δεύτερο πιο πετυχημένο οδηγό στην κατηγορία του Τοurist Trophy .

Το IOMTT 2023 ξεκίνησε με εξαιρετικό τρόπο, χαρίζοντας στο κοινό και στους φίλους του  πιο επικίνδυνο αγώνα στο κόσμο δυνατές συγκινήσεις και θέαμα που δύσκολα θα τα συναντήσεις αλλού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο Peter Hickman νέος κάτοχος του ρεκόρ ταχύτητας

Η αρχή έγινε στους προκριματικούς της κατηγορίας Superbike, όπου ο Peter Hickman με τη BMW S 1000 RR έπιασε στο Sulby Speed Trap, στην ευθεία των 2 χιλιομέτρων όπου όλοι πάνε με τέρμα γκάζι, 200 μίλια την ώρα ή 321,8 χλμ./ώρα, όντας πλέον ο νέος κάτοχος του ρεκόρ ταχύτητας. Μάλιστα με μέση ωραία ταχύτητα 209 χ.α.ω, ο Hickman μπήκε και στον κλαμπ των 130 μιλιών.
 

Ο Dunlop ανέβηκε στη 2η θέση των οδηγών με τις περισσότερες νίκες

Αν και ο Peter Hickman αποδείχτηκε τάχιστος στους  προκριματικούς, στους 2 αγώνες που διεξήχθησαν και μετά το πρόβλημα με το quickshifter του, είδε τον Michael Dunlop της MD Racing Yamaha να κερδίζει την πρώτη θέση τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Αυτά τα δυο αποτελέσματα έφτασαν τον Βορειοϊρλανδό στις 23 νίκες συνολικά στο TT, αριθμός που τον κάνει τον δεύτερο πιο επιτυχημένο αναβάτη στο Tourist Trophy μαζί με τον John McGuinness, ο οποίος αμέσως μετά τον αγώνα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Dunlop . Πλέον βρίσκεται μόλις 3 νίκες μακριά από την πρώτη θέση όπου κατέχει ο θείος του, ο θρυλικός και πολυνίκης του θεσμού William Joseph Dunlop, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα τις επόμενες μέρες να βρεθεί στην κορυφή.
 

Στο Isle of Man γίνονται πραγματάκια!
Νέο ρεκόρ ταχύτητας με 321,8 χλμ./ώρα!
Ο Dunlop έφτασε τις 23 νίκες και πάει να γίνει ο πολυνίκης του θεσμού!
Πιστεύεις υπάρχει πιο θεαματικός αγώνας από τον Isle Of Man;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »